Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

Jeres daglige humør fortjener en solid 4 i dag, Skorpioner! Fredag den 2. november vil begejstre dig med både små og store opmuntringer, der vil lette din ånd. Din optimistiske planet, Pluto, arbejder i tandem med solen, hvilket giver en følelse af harmoni og indre lykke – lad dig ikke blive skuffet over små udfordringer, husk at mørke skyer er blot forbigående!

Kærlighed

Kærlighedens puls føles på en 3 i dag. Skorpionens hjemlige og passionerede træk er sat på prøve med månen, der spiller kispus i tvillingernes kærlighedshus. Men frygt ej, din intuitive evne vil hjælpe med at navigere i de turbulente vande!

Arbejde

Når det kommer til arbejde, sidder vi fast på en karakter på 2,5 i dag. Plutos energi kan komme i konflikt med Saturns krav på jordforbindelse. Forvirringen kan være frustrerende, men frygt ej, denne dag vil give dig erfaringer, der vil være med til at forme din karriere i det lange løb.

Venner

Venskab scorer højt med et 4-tal, eftersom dit stjernetegns forstående og loyale træk vil være i fuldt flor i dag. Du vil gøre dit bedste for at være der for dine venner, og de vil sætte pris på dit naturlige talent for at bringe balance og harmoni i gruppens dynamik.

Familie

Vi har en fuld pott med 5 i dag, når det kommer til familie! Der er ingen tvivl om, at din familie vil føle sig ekstra værdsat og elsket i dag. Du vil formå at gøre dine kære glade på den mest uvurderlige måde og på samme tid træde i forgrunden som familiens rygrad.

Succes

Succes er en smule på reservetanken idag med en karakter på 3, men hvad gør det? Måske er det tid til refleksion i stedet for konstant fremdrift. Arbejdet på intime og personlige projekter vil bringe det bedste frem i dig!

Dagens dyr

Dagens dyr er en tiger! Den viser sig frem som din åndelige guide i dag, repræsenterende Skorpionens kraftfulde og viljestærke karakter. Stærk, iøjnefaldende, og frygtindgydende, men alligevel en dybde som få tør udforske, ligesom dig!

Fredag den 2. november er en dag til at være tilfreds med! Udsigten til en ny måned er på horisonten, og på trods af at der er udfordringer her og der, vil der være meget at være taknemlig for. Livet kan være en tumleræk, men for en hårdfør Skorpion, er det bare en del af legen. Hej og goddag til en strålende dag!