Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør

Dagens humørskala for Vægten får i dag en solid 4. Skyernes sølvkantte bånd trækker gennem jeres dag og sender jer i absolutte højder! Juller er i den syvende himmel i dag. Vær ikke bange for, at optimismen løber løbsk. Alt tyder nemlig på, at I vil blive fyldt med masser af positiv energi.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, giver jeg i dag Vægten en karakter på 3. Følelserne svæver som flødeskum på en kaffelatte. Der vil være romantiske vibrationer i luften, men husk nu, at romantikken ikke skal tage styring uden at have jeres fødder plantet på jorden. Efter kærlighed kommer oftest realisme. Er I klar?

Arbejde

Arbejdsmæssigt lander Vægten på en 2,5 i dag. Det kan være tunge tider, men lad ikke mindre udfordringer forvandle jeres dag til en uoverskuelig opgave. Husk at det vigtige i arbejdet er også at lære fra de mindre vellykkede dage. Der er altid en anden dag, en anden mulighed.

Venner

På venskabsfronten ser det godt ud for Vægten i dag, med en flot score på 4. Der vil være masser af gode tider sammen med vennerne i dag. Sig ikke nej til spontane sammenkomster, det kan meget vel blive dagens højdepunkt.

Familie

Når det kommer til familie, er det en ægte 5’er for Vægten i dag. I vil opleve en dyb følelse af sammenhæng og kærlighed i jeres familierelationer. Så tag chancen, og brug tid på jeres kære – det vil varme jeres hjerte og styrke jeres forhold.

Succes

Når det gælder succes, rammer Vægten midt i skiven med en score på 3 i dag. Husk at fejre de små sejre og tage udgangspunkt i, hvad der gik rigtigt i dag.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Akkurat som zebraen, bærer I i dag to modsætninger i jer – sort og hvid – som repræsenterer både optimisme og realisme. I fortærer skønheden i jeres optimisme, men jeres realistiske natur sikrer, at I forbliver jordforbundne.

Venlige onsdagshilsner, kære Vægte! Den 1. november byder på en blanding af sød og sur, præcis som livet er. Også selv når tingene ser grå ud, er der altid plads til munterhed. Husk at være taknemmelig for de små ting i livet, og tag dagen som den kommer.