Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en papegøje.

Dagens humør: 4

Nabovædder, i dag er en ganske fin dag! Skyernes svævnende lege i solens klare stråler danner en smuk billet til at løfte humøret lidt op. Det kosmiske rum ved siden af Mars, jeres herskende planet, stråler med en lys orange lysstråle, der kurs mod jeres tegn. Så tag en dyb indånding, Vædder, og omfavn livets søde nydelser. Ikke sandt, føles det ikke fantastisk at være dig?

Kærlighed: 3

Oh, kærlighedens vilde bølge! Stjernerne peger en vis rødhed i hjertets retning i dag, kære Vædder. Venus, kærlighedens gudinde, er lidt sky, så forvent ikke store spring i hjertesagerne. Men frygt ikke, kærlighedens lys er ikke slukket, det blinker bare lidt. Og er det ikke netop det, der gør det spændende?

Arbejde: 2.5

Arbejdslivet står lidt stalemate i dag, Vædder. Merkur, som hersker over din karriere sektor, er lidt tilbageholdende. Den guider snarere ikke så meget til at skubbe båden ud, men heller ikke til at forblive på kajen. Tja, nogle dage skal bare være sådan, ikke? Men som de siger: “I morgen er der en ny dag!”

Venner: 4

Dine venskaber er en klippe i dag, min kære Vædder. Med Jupiter i din sektor der hersker over fællesskab, er der masser af gode vibes og skønne smil at finde, hvis du bare slår øjnene op. Så find din indre socialitet frem, hop ud i verden og skab nogle fantastiske minder!

Familie: 5

Familien er din sol i dag, Vædder. Med Saturn i et lykkeligt lege med din familiesektor, er der harmoni, forståelse og masser af kærlighed i luften. Fra den mindste tot til bedstefar i gyngestolen, er der kun glæde at finde. Så tag et smut forbi hjemlig havn, de venter på dig med en stærk kop te og en varm favn.

Succes: 3

Det går da helt fint med successen i dag, Vædder. Med Pluto på dit stalbord er der tid til at finde din indre power, men det kan være lidt svært at svinge betonklumpen. Hvis der er nogle store forhindringer på din vej, så lad dem være. De skal nok flytte sig når tiden er inde – og i mellemtiden, husk at du er fantastisk, bare som du er.

Dagens dyr: Papegøje

Du fløjter en ny sang i dag, og vi kan lige så godt kalde den dagens melodi, som den farverige papegøje gør! Papegøjen repræsenterer sprog og kommunikation, og er det ikke perfekt for en Vædder som dig, der elsker at gøre din stemme hørt? Så syng din melodi, og lad den lyde i universet!

Og her står vi så på denne smukke onsdag, den 1. november. En rigtig Vædder-dag, fyldt med livets dybe strømme, bølgede toppe og kærlige øer. Der er plads til at drømme, til at vælge og lade vær. Universet spiller din melodi, Vædder, bare lyt til din indre papegøje.