Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør

Vi giver Krebsens humør karakteren 4 i dag. Det skyldes, at Månen, der er Krebsens herskende planet, er inde i en voksende fase lige nu, hvilket puster liv i din indre glød. Men vent ikke at gå på rosa skyer hele dagen – det vil være små spredte øjeblikke af lykke der vil bekræfte denne høje score.

Kærlighed

På kærlighedsfronten får Krebsen karakteren 3. Venus, kærlighedens planet, befinder sig i et kompliceret aspekt til dit stjernetegn, hvilket kan resultere i lidt udfordringer i dit kærlighedsliv. Men husk, små uenigheder kan faktisk bringe jer tættere sammen.

Arbejde

Krebsen får karakteren 2.5 på arbejdsfronten i dag. Planeterne Mars og Jupiter er i konflikt, hvilket kan skabe lidt turbulens på din arbejdsplads. Men er du ikke også bare træt af forudsigelighed?

Venner

Vennerne scorer et flot 4-tal for Krebsen i dag. Din sociale side vil virkelig komme til udtryk, og du vil opleve, hvor vigtigt det er med stærke venskaber. Månen, din herskende planet, gør sig gældende her og bringer harmoni i dine venskaber.

Familie

I familieafdelingen stryger du helt til tops med karakteren 5. Med Venus der passerer gennem din fjerde hus, den som styrer dit hjem og din familie, vil kærligheden og forståelsen i familien blomstre. Sådan en dag som i dag, er det stensikkert, at familien fører an!

Succes

Succes-faktoren lander på et solidt 3-tal i dag. Selvom Mars og Jupiter skaber hårde forhold på arbejdet, vil den indre ild fra Månen hjælpe dig med at hvæsse tænderne og trække dig gennem. Du kender vist udtrykket; ingen regnbue uden regn!

Dagens dyr: Zebra

Krebsen er som en zebra i dag. Med jeres stærke intuitiion og unikke approach, står I stærkt når der kommer små bump på vejen. Ligesom zebraen, der navigerer sikkert gennem savannen, vil du også kunne tackle dagens udfordringer.

På denne regnfulde onsdag den 1. november, husk at dit stjernetegn, Krebsen, er kendt for sin fantastiske evne til tilpasning og indlevelsesevne. Det bliver en dag med masser af op- og nedture, men med din styrke og mod, vil du helt sikkert svinge dig gennem dagen med en smil. Husk, efter regnen kommer solen altid frem!