Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør:

Lys op, Jomfruen! Dagens humør står på en flot 4/5. Dagens energi vil give dig en opfriskende glød, og du vil føle dig helt ovenpå. Gør dig klar til et eventyr, og nyd hvert minut.

Kærlighed:

Der er forandringer på vej ind i dit kærlighedsliv. Du får karakteren 3/5 i kærlighedsafdelingen. Det er en tid til eftertanke, og til at reflektere over dine relationer. Både med dig selv og med de mennesker, du elsker. Hænger dette nært forestående rejse sammen med kærlighed?

Arbejde:

Champagne til dig, Jomfruen! Karakteren 5/5 skyldes de overskud af projekter du synes at være i stand til at jonglere med. Du har alle dine bolde i luften! Anerkend dette, og syng dit eget pris!

Venner:

Desværre får du karakteren 0/5 i denne afdeling i dag. Dine venner kunne synes at være mere besværlige end gavmilde i dag. Tag en pause fra det sociale liv, og fokusér på at genoplade batterierne.

Familie:

Familien er i centrum for dig i dag, Jomfruen. Her får du karakteren 3/5. Efter en periode med uenigheder og konflikter, vil du nu kunne mærke, hvordan harmonien vender tilbage. Du skal nu tage små skridt i retning af forandringerne.

Succes:

I succesafdelingen scorer du en solid karakter på 2/5. Selvom du har en del at jonglere med på arbejdsfronten, kan det føles som om du er fanget i trædemøllen. Tag et skridt tilbage, træk vejret dybt og husk, at du er på vej i den rigtige retning.

Dagens dyr:

Dagens dyr er Tigeren. Ligesom tigeren, skal du i dag stole på din intuition og dit instinkt. Du er dygtig, kompetent og i stand til at håndtere dine udfordringer. Lad tigerens dristighed inspirere dig gennem dagens prøvelser.

En sidste tanke:

Uanset de forhindringer, du står overfor denne onsdag den 1. november, husk at du er en jomfru med styrke og beslutsomhed. I ligehed med en tiger, vær modig, stærk og forbliv tro mod dig selv. Stol på dig selv, som vi stoler på dig, Jomfruen!