Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør:
Smilet er bredt på denne krystalklare onsdag. Dagen fornemmer en atmosfære fyldt af frodighed og lyse farver. Skorpioner vil i dag føle sig fyldt med virkelyst og godmodighed. Der er en balance mellem indre styrke og ydre harmoni, hvilket nok skyldes Venus’ strålende position. Humøret falder på en solid 4.

Kærlighed:
Her begynder det at se lidt mere udfordrende ud. Du kan føle, at ting ikke er helt på det rette spor. Mars og venus støder sammen, hvilket får dit kærlighedsliv til at bumpe lidt. Men husk på, Skorpion, det er disse prøvelser, der styrker båndet. Står du stærk og passer på det, du har? Kærlighed får i dag en 3’er.

Arbejde:
Trods udfordringerne i kærlighedslivet, er der god grund til at holde hovedet højt på arbejdsfronten. Dog, kan det være svært at finde fokus. Du vil opleve en fornemmelse af, at tiden er i hastig forandring, og det kan skabe rastløshed. Her fra kan vi kun råde dig til at holde fokus og hænge fast. Arbejde får i dag 2.5.

Venner:
Dine venner er dine stjerner i dag og din største støtte. De vil oplyse dit liv med kærlighed og latter. Det er dem, der giver din dag farve og glæde. Saturns position tyder på, at venskaber i dag vil blomstre. Venner er en solid 4.

Familie:
Familien er din havn i dag. Det er dem, der vil give dig kraft og inspiration til at overvinde de udfordringer, du står overfor. Moderne måne tyder på, at der er en særlig forbindelse mellem familieliv og spirituel vækst i dag. Familie får derfor en 5’er.

Succes:
Du vil opleve en vis modstand i dag, men det er netop her, den ægte skorpion viser sit sande jeg. Modgangen er en mulighed for at vokse og udvikle sig. Dog vurderes succesen i dag til en middel 3’er.

Dagens dyr:
Du er en Zebra. Grunden er simpel. Du har et ønske om at være unik, men samtidig er du en del af flokken – nøjagtig som en zebra, der er unik med dens egne striber, men stadig er en del af zebraflokken. Du personificerer harmoni i diversitet.

Dagen i dag:
Selvom onsdag, den 9. december, byder på udfordringer, er der godt nyt! Husk på, at for enhver skorpion er modstand blot en chance for at vokse. I lysets skær er der altid plads til sjov, kærlighed og daglig magi. Så lad os nyde dagen med et stort smil på læben!