Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

Hey Skytte, mandagshumoren er på højeste gear! Trods det at det er starten på en ny uge, er du sprængfyldt med positive vibes. Du slipper ditt vilde indre barn fri og det smitter af på alle omkring dig. Dit stjernetegn er i harmoni med planeternes positioner og det kan føles, som om stjernerne har planlagt en særligt munter dag for dig.

Kærlighed: 3

I kærlighedsafdelingen er der stadig plads til lidt skærpelse. Der er ingen tvivl om, at din flamme skinner klart, men er du sikker på at den person, du har øjnene på også ser dit lys?. Måske er det tid til at styrke jeres bånd, så inviter dem over på en kop kaffe og en dybere samtale. Hvem ved, det kunne være starten på noget magisk.

Arbejde: 2.5

Arbejdsmæssigt tegner det en smule gråt, men det er der intet forkert i. Husk, af og til er skyerne nødvendige for at vi lærer at elske solen. Månen er i overensstemmelse med din følelsesmæssige side i dag, lad derfor ikke små konflikter på arbejdet bringe dig ud af kurs. Bær over med dem. Alle dage kan ikke være højtflyvende.

Venner: 4

Dine venskabelige relationer vil være dit klippefaste anker i dag. Din vennekreds vil fungere som din oase af ro i en ellers hektisk dag. Lyt til deres råd, nyd deres selskab og mest af alt, græd gerne af grin over deres fjollede jokes, selv de dårlige. Vi minder om, at grinet er det bedste specielle krydderi til en hvilken som helst dag!

Familie: 5

Familiebanderne er stærke i dag! Uanset hvor vild og turbulent din dag måtte virke, vil du finde et helle af ro og kærlighed hos dem, der kender dig bedst. Der kan være et par overraskende dybdegående samtaler på tapetet, der vil give dig en ny indsigt i dit liv. Åben dit hjerte, og lad familien fyldes med kærlighed.

Succes: 3

Succes kommer i mange former. Når det gælder dit erhverv, vil det måske ikke være den mest vellykkede dag. Du vil dog se succes på andre områder af dit liv. På trods af udfordringerne vil du stadig være i stand til at komme igennem dagen med et smil på læben.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr til dig, kære Skytte, er den stolte og majestætiske tiger. Denne mægtige rovdyrs ånd vil hjælpe dig med at navigere gennem dagens udfordringer med frygtløshed og agilitet. Som tigersymbolikken foreslår, må du ikke undgå problemerne, men snarere finde modet til at tackle dem hoved på.

I øvrigt, husk det nu, mandag, den 4. december, er din! Du har en hel ny uge foran dig, så brug den godt. Tag din indre tigers moxie, mød verden med et brøl, og gør denne uge til din egen.