Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en næsehorn. Du viser stor styrkeog ro, men er også kærlig og beskyttende.

Dagens humør

Dagens humør for krebsen får karakteren 4. For krebsen stråler livets sejre tydeligere på grund af Venus’ påvirkning. Ingen skyer på himlen idag! Du føler dig op ad bakke men ikke helt i topform.

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer krebsen karakter 3. Venus, planeten for kærlighed, er i skjul. Det betyder, at du må bide tiden af og vente med at gøre store accelererende overtag i kærlighed. Men vent, det betyder ikke, du skal stole på chancen! Giv dig tid til ro og overvejelse, og hold ørerne åbne for følelserne i dit hjerte.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er dagsformen omkring karakter 2,5 for krebsen. Hold fast, krebsen! Din karriere er på vej i en ny retning, men det vil kræve lige dele tålmodighed og hårdt arbejde. Mars, din karriereplanet, er i retrograd, hvilket betyder at der er udfordringer på vej. Men hvis du griber disse udfordringer korrekt, vil de i sidste ende være til din fordel.

Venner

Heldigvis er vennefronten alletiders! På den skala får du en score på 4. Du bliver pompøs i dag, for med Venus og Mars’ både støtter, får du rigelig chance for at binde stærke bånd med dine venner.

Familie

Ingen familiefliser i farvandet i dag! Din familiebarometer rammer en solid 5. Du vil kunne konfrontere med familierelaterede bekymringer, med stor fremgang. Det er en harmonisk dag i dit hjem, takket være stærk indflydelse fra Månen.

Succes

Krebsen, din succes for dagen ligger på karakter 3. Selvom du vil føle modgang på nogle områder, bliver du ikke skuffet, hvis du bevarer en positiv indstilling og fortsætter med at arbejde hårdt henimod dine mål.

Dagens dyr

Krebsen, dit dyr for dagen er Næsehornet. Dette kraftfulde, dog roligt bevægende væsen er kendt for sin styrke og sin evne til at beskytte familien. Ligesom næsehornet, kommer du til at vise stor styrke i dag, men også en kærlig og beskyttende side.

Mandag d. 4. December vil være en dag fuld af forskellige erfaringer for dig, krebsen. Når dagen er omme, vil du læne dig tilbage og tænke over de mange store ting, du har formået at opnå. Så tag fat på dagen, krebsen! Der venter store ting rundt om hjørnet.