Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør:

Dagens humør for dig, Skorpionen, er på 2. De kosmiske energier og planeternes placering sender nogle dybe ripples igennem din verden. Du vil måske føle følelsesmæssig uro, være i det reflekterende hjørne og ikke så meget i det humoristiske hjørne.

Kærlighed:

På kærlighedsfronten scor du 4. Kærlighedsplanet, Venus, er i en gunstig position i dit tegn, og det vil skinne en strøm af varme følelser på dit kærlighedsliv. Du stråler selvværd og romantisk energi, som tiltrækker din partner eller en eventuel flørt.

Arbejde:

I din arbejdsverden scor du desværre 0. Udfordringerne står for døren, og det er sandsynligt, at du vil opleve vanskeligheder i kommunikation og samarbejde med kollegaer. Stress kan blive din værste fjende. Husk, at efter stormen kommer solen.

Venner:

Hvis vi taler om venskaber, så kommer du op på en pæn 5. Du vil opleve en usædvanlig harmoni med dine venner, og fælles aktiviteter vil styrke kammeratskabet. Brug dagen til at investere tid og energi i disse venskaber.

Familie:

Familie-temaet scorer 3. Finde en balance mellem at være dit ærlige, direkte selv, og samtidig undgå konflikter, kan vise sig at være en udfordring.

Succes:

Succes er defineret på mange måder, men i dag ligger du omkring 1 her. Det er en af de dage, hvor tingene bare ikke klikker, og alt fra din morgenkaffe til dine eftermiddagsprojekter synes at gå galt. Husk, at succes også er proces.

Dagens dyr:

Dagens dyr er tigeren. Præcis som en tiger er du rolig, men fuld af kraft. Når det er nødvendigt, er du beslutsom og går direkte efter byttet, ligesom tigrene i junglen. Du kan være virkelig majestætisk, når du viser dine sande farver.

Det hele kommer til at gå op i en højere enhed fredag den 1. december. Selvom nogle aspekter af dagen kan virke udfordrende, skal du huske, at din indre styrke og beslutsomhed kan hjælpe dig igennem dagen. Vis verden din indre tiger, Skorpionen!
Husk – du har got this!