Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tasmansk djævel. Din indre styrke afspejler dyrets kraftfulde ånd.

Dagens humør

Humøret i dag, Skytten, får flotte 4 stjerner. Titanen Jupiter sprudler af positiv energi og sætter fut i din dag, så du møder verden med et optimistisk smil.

Kærlighed

På kærlighedsfronten spiller universet en lidt anden melodi, og vi giver det kun 2 stjerner. Venus danser bagud og beder dig om at tage lidt tid til at reflektere over dit parforhold, hvis du er i et, eller dit ønske om kærlighed, hvis du er single.

Arbejde

Arbejde får på skalaen fra 0 til 5 en solid 3’er. Mars, planeten for handling, bringer en dynamisk energi på arbejdspladsen. Forvent dog nogle små turbulenser, men intet du ikke kan styre, du vilde Skytte!

Venner

Venner er dog en helt anden sag, og de får den ikke så sjove 0 stjerner i dag. Nogle skænderier eller misforståelser kan opstå, men husk, at ægte venskaber kan overvinde selv de mørkeste skygger.

Familie

Familien tager prisen i dag, 5 stjerner, fuld pote! Dit hjem og din familie vil være din trygge havn i dag, hvor du vil finde kærlighed, forståelse og varme.

Succes

Du scorer 4 ud af 5 stjerner i succes. Med Merkurs velsignelse på din side, kan du forvente, at nogle langvarige projekter endelig begynder at vise tegn på succes.

Dagens dyr

Som dagens dyr har vi den tasmanske djævel. Det kan måske lyde som en underlig skabning at vælge, men præcis ligesom dig, Skytte, er denne lille kræ en sand overlever, og dens viljestyrke og urokkelige mod er spejlbilleder af din styrke og aldrig-give-op attitude.

Så på denne tirsdag, den 28. november, lige meget hvad der kommer i vejen, husk den tasmanske djævel i dig, og klø på med løftet om en bedre dag i morgen.