Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger, vis din styrke og nå dine mål

Dagens humør: 3/5

I dag, Tvillinger, er du i et humør, der er mildt sagt middelmådigt. Du føler dig måske lidt i kløerne på den hektiske planet, Merkur, men lad være med at lade det dræne dig. Husk også din indre styrke og benyt den til at løfte dit humør. Merkur kan være snedig, men du er sprudlende og fuld af liv. Tag fat i dagen med både hænder, og lad ikke en stædige planet trække dig ned.

Kærlighed: 4/5

Kærlighedsuniverset viser sig fra en gavmild side i dag, Tvilling. Takket være Venus, der diskret gemmer sig i dit tegn, vil du opleve en harmonisk og kærlighedsfyldt dag. Din partner vil se din romantiske side, og du vil føle dig elsket og værdsat. Hvordan kan man ikke have lyst til at svømme i denne have af kærlighed?

Arbejde: 2.5/5

På arbejdsfronten kan der føle lidt stormvejr – Neptun, planeten for drømme og illusioner, kan få dig til at føle sig usikker og forvirret. Tag det ikke tungt, Tvilling. Husk, at stormen altid aftager, og solen vil skinne igen. Bare hold øjnene på prisen, og de uklare omstændigheder vil snart blive klare.

Venner: 5/5

I vennekredsen er der lutter gode vibrationer! Venus holder dig i tråd med dine nærmeste, og fred vil blokere for eventuelle konflikter. Vær derfor ikke bange for at bruge tid med venner, Tvilling. Din magnetiske energi vil tiltrække dem, og du vil opleve en dag fyldt med glæde og latter.

Familie: 0/5

Jupiter, der er kendt for sin ekspansive natur, kan skabe en fornemmelse af distance mellem dig og din familie. Dette er imidlertid blot en midlertidig udfordring, Tvilling. Det er vigtigt at huske, at familien altid vil være der, uanset hvad. Så hold udkig, klar himmel er på vej!

Succes: 3/5

Med hensyn til succes er dagens udsigter middelmådige. Saturn, disciplinens planet, kan få dig til at føle, at du skal arbejde hårdere end sædvanligt for at opnå dine mål. Men husk, Tvilling, at hæderlig arbejdsglæde er nøglen til varig succes. Så hold hovedet højt, skulderne tilbage, og marcher stolt mod dine mål.

Dagens dyr: Tiger

Tvilling, i dag er du en tiger, der brøler mod universet, kraftfuld og stærk. Din energi og entusiasme i dag vil være uimodståelig, ligesom en tigers. Brug disse egenskaber til at nå dine mål og overkomme eventuelle udfordringer, der måtte være i dag. Brug din indre styrke og brøl din vej igennem dagen!

Onsdag den 22. november har nok haft sine op- og nedture, Tvilling, men vær ikke bekymret, for dagen er endnu ikke omme, og mulighederne er endeløse. Din indre tiger vil lede dig gennem junglen af forvirringer, og du randt springe over enhver hindring, der kommer din vej. Så luk øjnene, tag en dyb indånding, og kom ud og mød verden med et triumferende brøl!