Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Hold fast, øg magten, kæmp videre.

Dagens humør:

Humørkarakteren i dag, kære Skorpion, ligger på en solid 4, og her er hvorfor: Din indre kraft og beslutsomhed stråler som solen på en klar himmel. Du brummer bogstaveligt talt med en næsten ubærlig energi, som løfter stemningen i ethvert rum, du træder ind i. Du burde dog huske at temperere din intensitet, for ikke at overvælge dem omkring dig.

Kærlighed:

Når det kommer til romantik ligger den stærke Skorpion på en karakter 2. Du er normalt en lidenskabelig elsker, men i dag ser stjernerne ud til at anbefale lidt afstandtagen. Måske er du for fokuseret på andre aspekter af livet lige nu? Det er okay at tage tid til dig selv, så snart du husker at kommunikere klart med din partner.

Arbejde:

På arbejdsfronten er det skarpe stjernebillede for Skorpionen i dag på hele 5 tal. Din dygtighed, effektivitet og koncentration er på sit højeste niveau. Nu er det tid til at tackle de udfordringer, du har stillet til side! Husk dog, at du også skal hvile og genopbygge dine reserver.

Venner:

I dag er vennekarakteren 3, Skorpion. Mens du er travlt med dine professionelle bestræbelser, kan det være let at negligere dine sociale forbindelser en smule. Stjernerne anbefaler at finde tid til dem, du holder af, selv midt i din travle tidsplan.

Familie:

I din familiekreds blomstrer de positive vibrationer, og du scorer topkarakter på 5. Din styrke og beskyttelsesinstinkt sætter alle på lethed og skaber en atmosfære af sikkerhed og kærlighed omkring bordet.

Succes:

På succescirklen scorer du en imponerende 4 i dag. Med din ildsjæl og din beslutsomhed er succes næsten en garanti, men husk at balance er nøglen. Du er udholdende, men undgå at blive alt for besat af succes.

Dagens dyr:

Dagens unikke dyr for dig, Skorpion, er en Gorilla, symbol på din indre styrke og beskyttelsesinstinkter. Du er som gorillaen, stærk, frygtløs og et naturligt lederskab, og dog blød ved hjertet, især når det gælder familie og kære. Du er indbegrebet af en ægte beskytter, fuld af værdighed og stolthed.

Til sidst, på denne onsdag den 22. november, husk at selv om ambition er fantastisk, så er den bedst, når den er afbalanceret med pasning og respekt for andre aspekter af livet. Skorpion, find din balance, stol på dit instinkt, og du vil se, at stoltheden brummer, og at du er i stand til at overvinde alle barrierer på din vej.