Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger

Dagens humør: 4/5

Hvad er det for en flyvende start på dagen, Skorpion? Den dynamiske Mars-kraft er særlig stærk i din indre horoskop, cementerer en grundig optimisme, og sikrer, at din tirsdag tager til himmelen som en raket! Der ulmer en indre glød og idéerne bobler som en varm sommerdag ved havet. Det bliver klart en dag med glæde, hvor smilet ikke mangler på læben, hvilket er grunden til dagens humør får 4 ud af 5.

Kærlighed: 3/5

Ah, kærlighedens univers! Hvorfor er det sådan en labyrint, Skorpion? Planeterne antyder en dag af mild turbulens på hjertefronten. Du er nok i et følsomt humør og der kan opstå enkelte misforståelser. Men fortvivl ej, fordi stjernerne smiler stadig til dig gennem bølgeskvulpene. Det blødsøde Venus lyser hos dig i dag, så romantik er stadig i luften. Derfor får kærlighed 3 i dag.

Arbejde: 2.5/5

På arbejdsfronten er energien lidt lav i dag. Plutons tunge energi vejer på din handlekraft og kan skabe nogle modstande på kontoret eller hjemmearbejdspladsen. Men frygt ej, det betyder blot at dagens agenda bør være at konsolidere og planlægge. Du får 2.5 i dagens arbejdsrating fra stjernerne.

Venner: 4/5

Venskab er sandelig en gave, og solen skiner lige på din sociale arena i dag! Jeg siger jer, Skorpioner, det er den perfekte dag til at mødes med vennerne. Hvorfor ikke arrangere en lille shindig? Eller en hyggelig kop kaffe over en god snak? Planeterne trækker i den sociale retning for dig i dag, så hop på toget og kærtegn dig selv med godt selskab!

Familie: 5/5

Oh, la la, familieplaneterne er ganske simpelthen sensationelle for dig i dag, Skorpion! Det er en perfekt dag til at knytte bånd, genforbinde eller simpelthen nyde nærværet af dine kære. Det er en sådan formidabel dag, jeg giver dig en rund 5’er til familieforhold!

Succes: 3/5

Succes er en omskiftelig størrelse – nogen gange er det blot at komme igennem dagen, andre gange er det at bestige den højeste bjergtop. Din succes-rating i dag, Skorpion, er en solid 3, baseret på planeternes placering. Du skal ikke forvente enorme gennembrud, men du vil dog opleve moderate sejre og smil på vejen.

Dagens dyr: Tiger

Frisk, frygtløs og fuld af liv – det er dine kendetegn i dag, Skorpion, og hvad er der mere passende end at tildele dig dagens dyr – tigeren! Ligesom dette majestætiske rovdyr, vil du fremstå modig og målrettet i alle livets arenaer denne tirsdag.

Det har været en fornøjelse at guide dig igennem din dag, Skorpion. Nyd resten af denne tirsdag – den 21. november! og husk, dagen i dag vil aldrig komme igen, så grib den, og gør den til en dag fyldt med uforglemmelige minder.