Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. For din balance og klarhed i dag.

Dagens humør

Løver, vi er på en solid 4′ i dag. Du har Luna der stråler i dit tegn, og giver et generelt humør der er højt i løbet af dagen. Du føler dig vital, og livfuld. Hvis du har en lun lun humor, så tag en dyb indånding og sig “ja” til dagen. Når du begynder at lege med verden, vil den lege tilbage.

Kærlighed

I dag er den romantiske medvind på et moderat niveau, så det bliver en 3’er. Du kan føle en snert af melankoli blande sig i dit kærlighedsliv, men frygt ej. Dagens mantra er gensidig forståelse og tålmodighed. Begge parter skal arbejde sammen, og have fokus på samarbejdet som flod, der både tager og giver.

Arbejde

Arbejde står på en 2.5 i dag. Sikke en tid vi lever i, hmm? Følelserne kan være i højsæde, og du skal huske at balance mellem job og privatliv kan være en udfordring. Du kan føle et stort behov for anerkendelse, og at gøre noget meningsfuldt. Lige nu, kan det være vigtigt, at tage et skridt tilbage og betragte dit arbejde fra et mere afslappet perspektiv.

Venner

Hej nu! Vennerne får en 4.5 i dag. Husk at dele det gode humør med dem du holder af. Der er dage hvor vennerne virkelig kommer ind i billedet, og dette er en sådan dag. Hold afstand socialt, men vær tæt på sentimentalt, og mærk hvordan relationerne udvikler sig.

Familie

Højt humør og harmoni i relationerne giver familien en 5’er i dag. Familien vil virke som en sikker havn i dagens urolige farvande. Du kan finde stor glæde i simpel samvær og fællesnævnere.

Succes

Dagen byder på en solid 3’er for succes. Du skal arbejde på din tillid til steppet. Der er ingen grund til at forcere tingene. Tid til at slappe lidt af, Lad succesen komme naturligt til dig i stedet for at jage den.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Ligesom en zebra symboliserer du harmoni og balance. Dagens energier vil skabe en perfekt balance mellem din vilde og stille side. Ligesom zebraen, vil du være i dit zen i dag, der sikrer klarhed i dine tanker og handlinger.

Som solen går ned på denne tirsdag den 21. november, husk at hver dag er en ny mulighed for at male dit eget billede på zebraens lærred af livet, med dine egne unikke striber. Gør hver dag unik, gør hver dag til din egen. Og husk, selv i et virvar af striber, står du usvigeligt fast som en løve, klar til at møde en ny dag.