Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 3

For Skorpionens stjernetegn har vi et humør, der bølger på en solid 3. Solen skinner ikke for fuld styrke i dit sind i dag, Skorpionen, men du holder hovedet højt og humøret oppe. Måske kommer det til at spidse lidt derude i horisonten, men det er bare en del af rejsen, ikke sandt? Lad ikke mindrerigdommene få bugten. Du er stærkere end det, husk det altid.

Kærlighed: 2

Når vi bevæger os ind i kærlighedens sfære, dukker der et par skygger op. Kærlighedsbarometeret hænger i dag ved 2. Du kan finde det udfordrende at forbinde fuldt ud med din partner, og singler kan finde det svært at trives i kærlighedens landskab. Husk, Venus er i retrograd, så det kan skabe noget uro i følelseslivet for en Skorpion som dig.

Arbejde: 4

Turen går videre til arbejdets verden, den er sjovt nok lidt mere lysende. I dag scorer du nemlig en solid 4! Du er kimet ind og klar til at bide dig fast i enhver opgave, der kommer din vej. Din indre Skorpion er på toppen, når det kommer til disciplin og beslutsomhed.

Venner: 5

Venner er dine klippestykker og i dag viser dit horoskop en stærk 5 på venneskalaen. De er din skyggearmé og vil være din styrke og støtte i dag. Lad dem ind og del dine bekymringer. Deres venskab vil være en ægte balsam for din sjæl i dag.

Familie: 1

Familiefronten kan dog præsentere et par udfordringer, og i dag sidder du på 1. Måske vil en form for misforståelse eller uoverensstemmelse ryste båden lidt i dag, men husk, det handler om at navigere med forståelse og kærlighed for at komme igennem det.

Succes: 3,5

Endelig er der succesområdet, hvor du skinner med et 3,5. Der er torne på vejen, men hvis du er vedholdende, kan du se nogle frugter blive modne i dag. Hold øjenkontakten skarp, Skorpion, din tid er på vej.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr for Skorpionen er ingen ringere end den magtfulde Tiger. Din viljestyrke, mod og på trods af reflekterer Tigernes vilje til at vinde. Som tigeren, husk altid din utrolige evne til at komme igen, igen og igen.

Torsdag den 02. november, en dag fyldt med forskellige udfordringer, men også muligheder. Din indre styrke og vilje vil sejre, Skorpion. Husk at tage en dyb indånding, giv dig selv plads til at forstå dine følelser og tage hver situation, som den kommer. Du er en Skorpion, du er en overlevende. Lev, lær og vokse og husk, selv i mørket, stjernerne skinner.