Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du symboliserer skønhed, samarbejde og pragt i det enkle.

Dagens humør

Med en karakter på 3, har Krebsen en blandet dag hvad angår humør. Dagens energier kan synes lidt forvirrende, hvilket kan røre op i Krebsens indre verden. Du kan føle dig splittet mellem din indre, drømmende verden og den ydre virkelighed. Men husk, Krebs, kast anker og flow jævnt, lige som månens skiftende faser.

Kærlighed

Torsdag bringer en kærlighedskarakter på 4. Kærlighedens planet, Venus, skinner sit bløde lys på Krebsen denne torsdag, hvilket gør dig til en rigtig hjerteknuser. Måske er det tid til at komme ud af skallen og vise din inderste følsomhed?

Arbejde

Arbejde står hen i skyggen i dag, med en karakter på 2. Mars, krigsguden, gennemskærer din kreative energi ved at sætte dig i et kommanderende sted, men du trives bedre i et mere roligt vand, så du går ikke alt for stærkt forvold. Ikke desto mindre, holder ud, Krebs. Højvande kommer og går, og imorgen er en ny dag.

Venner

Med højeste karakter på 5, vil det sociale liv være en kilde til stor glæde for Krebsen i dag. Dit venskabshoroskop lyser op som Polaris og får dit hjerte til at strømme over med kærlighed.

Familie

Familielivet får desværre ingen point i dag, Krebs. Nogle dage er bare sådan, og det er vigtigt at huske, at tidevandet altid vender. Det er okay at tage en pause og fokusere på andet.

Succes

På succesfronten får Krebsen en karakter på 3. Selvom du måske ikke fanger den store fisk, så er der stadig små men værdifulde sejre undervejs.

Dagens dyr

Pingvinen er dagens dyr. Ligesom pingvinen, er du utrolig til at tilpasse dig og se skønheden i simplicitet. Pingvinen går ikke altid den lette vej, men den når altid sin destination på trods af udfordringer. Du, Krebs, besidder en pragtfuld evne til at stå fast, selvom du støder på iskolde forhindringer.

Krebs, denne torsdag den 2. november er en dag fuld af blandet følelser og energier. Men husk, som en sand Krebs, er du under månens magiske beskyttelse. Ligegyldigt hvad dagen bringer, vil du altid finde vej hjem til din indre fred. Og lige som din daglige kontant, Pingvinen, er du i stand til at navigere i livets koldeste farvande.-så lad dig ikke skræmme af de lavvandede tider!