Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du strutter af selvtillid og charme.

Dagens humør

Dagens humør kendetegnes ved en solid 4’er. Der er ingen tvivl om, at Vægten i dag vil have let ved at nyde dagen og tage tingene, som de kommer. Det solrige humør skyldes, at Venus, harmoniens planet, bader dit tegn i sin bløde stråleglans. En dejlig og afslappende dag er på vej, så smid bekymringerne over skulderen og lad smilene flade ud!

Kærlighed

Vi runder hjertets hjørne og se der: En 3’er! Astrosfæren indikerer, at kærlighedens landevej måske rummer et par mindre bump i dag. Men ingen grund til fortvivlelse, Vægt! Din indre charme, forstærket af den gavmilde Venus, kommer dig til undsætning, som en ridder i skinnende rustning.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er vi ude i den lavere ende med en 2.5. Saturns påvirkning kan virke begrænsende og skabe lidt turbulens på arbejdet i dag. Men hold nu fast, for du er ikke typen, der lader dig slå ud af et par skyer på himlen, vel? Bevar din optimisme, og husk på, at denne periode er midlertidig.

Venner

Venner kommer på farten og rammer en forbavsende 4’er. Der er ingen tvivl om, at sociale begivenheder vil fylde meget på din dagsorden i dag. Med Merkur, kommunikationens planet, der kommer på besøg, vil du være i centrum for opmærksomheden. Snak, grinet og lad dig curry af din indre Flamingo!

Familie

På hjemmefronten lander vi med stjerneskud på en fuld 5’er. Familien er altid din vejviser, og i dag er der lavine af positive energi i vente fra dine nærmeste. Månen sender kærlige stråler mod din 4. hus, huset der er familie og hjem, og det vil formodentlig udløse intime og varme stunder i selskab med dine kære.

Succes

Succesen får en 3’er! Jupiter, lykkeplanet, møder op i din tiende hus, karrierens og succeshus. Det åbner døre og veje, men også krav om at du bruger din visdom korrekt. Hold øjnene åbne og vær åben for nye muligheder – de er måske tættere på, end du tror!

Dagens dyr

Mød vores flamboyante gæst – Flamingoen! Denne farverige fugl er dagens dyremaskot, simpelthen fordi den danser gennem livet uden nogen bekymringer for, hvad omverdenen måtte sige – præcis som Vægten i dag. Med sin charme og elegance symboliserer den selvtillid og livsglæde – værdier, der vil blomstre i dig i dag!

Dagen i dag byder på både op- og nedture for Vægten. Husk dog, at alle dage er en del af livets eventyr. Så tag din indre Flamingo under armen og gør onsdagen den 1. november til en gribende dag, fuld af passion og funklende energi. Som de altid siger i gamle ordsprog: ‘Efter regn kommer solskin’. Og husk at smile, for mørkets tider varer ikke evigt!