Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest.

Dagens humør:

Dagens humør kan bedst beskrives med et storsmilende 4, ex Tyren! Du kan takke Venus og dens positive indflydelse på din solsignering for denne sprudlende energi. Verden synes blot at være en perlekæde af glædelige hændelser lige nu, ikke? Men husk, hvordan du føler indeni er vigtigere end hvad der sker udenfor.

Kærlighed:

Når det kommer til amoriner, kan der være lidt skygger på paradiset, og derfor er dagens kærlighedskarakter på en solid 3. Med Mars i retrogade er det muligt, at gamle konflikter kan genopstå i dine romantiske forhold. Men frygt ikke! Enhver udfordring er en mulighed for vækst og læring, er det ikke?

Arbejde:

Arbejde viser et score på 2,5 i dag. Måske er tingene en tand for stille på karrierefronten. Du vil måske finde, at roen giver plads til refleksion og planlægning. Med Jupiter i dit sekstende hus er det en perfekt tid til at stoppe op og tænke over, hvor du vil hen i din karriere.

Venner:

På venskabsfronten har vi en flot 4, min kære Tyren. Med solen der skinner fra dit ellefte hus, er der ingen mangel på rendre-vous, latter og sjove oplevelser med dine kammerater i dag! Bare husk, venner er som stjerner, du kan ikke altid se dem, men du ved, de er der.

Familie:

Når det kommer til familie, har vi en uovertruffen score på 5. Familien er det sted, hvor livet starter og kærligheden aldrig slutter. I dag vil du måske føle en stærk forbindelse med dine nærmeste. Vend hjem ofte, Tyren, for hjemmet er hvor hjertet er.

Succes:

Succes viser sig at være på en behagelig 3 på skalaen. Det kan godt være, du ikke har nået toppen endnu, men husk, succes handler ikke om at nå toppen, men om at nyde rejsen derop!

Dagens dyr

Dagens dyr er den søde, rolige flodhest. Lig din stjernetegn, Tyren, nyder flodhesten at slappe af og tage tingene i sit eget tempo, men er også overraskende kvik og adræt, når det kræves. Så vær som en flodhest i dag: rolig og afslappet, men parat til at levere, når det er nødvendigt.

lad os endeligt vende tilbage til hvor vi kom fra og bemærke at i dag, spænder fluesmækkeren over den varme kakao med cremerede kanelsmag – det er simpelthen onsdag den 1. november, min kære Tyre. Så gå ud og erobre dagen. Husk, en positiv indstilling bringer positive resultater. Lev fuldt ud, elsk rent, grin meget og vær den bedste udgave af dig!