Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger fordi: Du er modig og beslutsom. Du er klar til at kæmpe for at opnå dine mål.

Dagens humør:

Dagens humør harranddøme en karakter på 3.5 stjerner. Du er i din skorpions sæson, så du virker mere opløst, men måske mindre jordforbundet end normalt. Det er som om, din energi er fordelt på mere spirituelle og emotionelle områder.

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, er karakteren idag en solid 4. Venus står gunstigt i dit horoskop idag skorpion, så det er en perfekt dag til at tage teten i dit kærlighedsliv. Lad folelserne få frit løb og lad kærligheden blomstre.

Arbejde:

På arbejdsmarkedet står stjernerne lidt mindre gunstigt idag. Vurderingen ligger derfor på en 2.5. Fokuser på de nødvendige gøremål og udskyd de kreative krævende opgaver til en bedre dag.

Venner:

Skorpion, venskaber flokkes om dig idag! Din sociale energi listen til et højt punkt i stjernerne, derfor en karakter på 4. Det er en glimrende dag til at mødes med dine nærmeste venner. Nyd de gode samtaler og den fælles hygge.

Familie:

Familie ligger helt i top med 5 stjerner idag. Månens position indikerer en særdeles hyggelig dag i familiens tegn. Saml dine nærmeste, lav jeres yndlingsret og nyd aftenen sammen.

Succes:

På succes skalaen er dagens karakter en solid 4 stjerner. Din beslutsomhed og din vilje til at kæmpe for dit mål, vil føre dig i den rigtige retning. Kombineret med den rette mængde tålmodighed, ser det ud til at være en succesfuld dag.

Dagens dyr:

Dagens dyr er efter min vurdering en Tiger. De stærke vibrationer fra planeternes position hedder mod, magt og selvstændighed i dit stjernetegn. Hvad har mere mod og styrke end en tiger, der brøler sin styrke ud over savannen? Lad tigerens energi guide dig gennem dagen.

Afslutning:

Afslutningsvis er onsdagen den 1. november en dag fyldt med spirituel energi for dig, Skorpion. Dagen vil være givende, både på det personlige og sociale plan. Brug denne dag til at udfolde din indre tiger, og husk at det som regel er modgang, der former stærke personligheder.