Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Sådan frit og modig som vinden på savannen.

Dagens humør

Dagens humør for Tvillingen sidegaderne af en frisk 4 ud af 5. Solens stærke stråler lyser på dit tegn, Tvillingen, og giver hav af posivitet. Dagens astrologiske udstråling giver lidt mere spræl i benene end normalt, og det smitter af på humøret. Det er svært at finde en skyggeside i dag!

Kærlighed

I kærlighedsbilledet tegner tre små stjerner sig tydeligt i nattehimmelen. Riv ikke blikket væk fra himlen endnu! Det viser dine kærlighedsudsigter for i dag. At tre ud af fem stjerner lyser giver verden indtrykket af, at alt er rosenrødt, men en lille kløe på sjælens lystavle tilsiger, at alt ikke er, som det lader til at være.

Arbejde

På arbejdet rammer Mercury’s retrograd dig måske som en dunk i maven. Du er på en 2.5 på skalaen i dag, hvilket indikerer udfordringer. Noget halter, men frygt ikke! Retrograder er tider til at lære, så prøv at find sølvfodringen bag ethvert gråt sky.

Venner

Dine venskaber vil blomstre som aldrig før. En dag med 4 stjerner ud af fem favoriserer de sociale netværk og dynamikker. Tvillingerne er kendt for at være drivkraften bag enhver sjov fest, og i dag vil du nok engang bevise dette!

Familie

Familien får topkarakteren med 5 stjerner. Hjemme er dit hjerte, og hjertet vil tale meget højt i dag. Du vil nyde en rolig dag med dine kære, fyldt med harmoni og glade ansigter.

Succes

Dagens succesparameter peger på et solidt 3-tal. Sid ikke fast i dette middelmådige tal! Husk, Tvillingen, at stjernerne kun kan guide; du er den, der styrer skibet.

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebra, denne eksotiske skabning fra de endeløse afrikanske sletter. Zebras repræsenterer balance og individualitet, minder om din tvillingenatur. Ligegyldigt hvor mange tvillinger du møder, vil du aldrig finde to, der er ens, ikke noget at sige om, at de har en lignende stribemønster!

På denne smukke mandag den 31. oktober, ønsker vi herfra Stjernetegn.dk dig alt godt. Vi håber, din dag bliver lige så unik som en zebra og lige så levende og dobbeltsidet som dit stjernetegn!+”