Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du er social, kærlig og altid klar til et eventyr.

Dagens humør

Humøret i dag får karakter 4. Solen skinner indenfor i dag, Tvilling! Selv om det er søndag, og ugen kan virke grå og trist, er du fyldt med positiv energi. Du ser det lyse i hver lille ting og smitter de omkring dig med dit gode humør.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er der rum for forbedring, her får du karakter 3. Kærligheden er som en lunefulde havvind, nu stille, nu stormende. Måske skal du være opmærksom på de mere stille signaler fra din partner, det er i detaljerne, du finder kærligheden. Er du single, kan det være tid til nye eventyr!

Arbejde

Arbejdet får karakter 2.5. søndagen er normalt fridagen,men alligevel planlægger du ugen der kommer. Tvillingen elsker jo at have mange bolde i luften.

Venner

Når det kommer til venner, står det ret godt til, her får du karakter 4. Dagens møde med vennerne bliver en positiv oplevelse. Dit gode humør og sociale indstilling vil styrke dine venskaber.

Familie

I dagens horoskop scorer familielivet en topkarakter på 5. Månen er gunstigt placeret i forhold til dit stjernetegn, hvilket kan give ekstra harmoni i familiekredsen.

Succes

Succes får karakter 3, og der er gjort fremskridt på dette område. Du føler måske, at du ikke kommer nok fremad, men husk, at Rom ikke blev bygget på en dag.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pingvinen. I dag kan du trække på pingvinens sociale egenskaber og livsglæde. Pingviner er kendt for at være sociale, kærlige og altid klar til et eventyr – ligesom dig, Tvillingen!

Dagen i dag

Søndag d. 29/10 er dagen, hvor dit indre lys lyser klart. Det er en dag fyldt med små glæder og positive oplevelser. Selvom hverdagens udfordringer kan synes store, skal du huske, at intet er umuligt for en beslutsom og energisk Tvilling som dig. Nyd dagen til fulde, og husk at nørre den glæde du har indeni med dine venner og familie. Det bliver en god dag!