Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf.

Dagens humør: 4/5

For alle Krebser derude, vil lørdagen byde på en udsøgt blanding af dit skarpe øje for detaljer, og dit ofte imponerende empathiske natur. Jovist, der vil være små udfordringer, men dit gode humør vil bære dig igennem dagen. Din optimisme vil være som en varm sommerbrise, der fejer bekymringerne væk.

Kærlighed: 3/5

Selv når himlens stjerner spiller hårdt med dit kærlighedsliv, så husk at dit hjertes glød er stærk. Du vil måske mærke en smule turbulens i kærlighedens verden, men bare rolig, stjernerne påpeger en mere harmonisk vej forude. Er det ikke spændende?

Arbejde: 4.5/5

Når det kommer til arbejdet vil du føle dig som en fisk i vandet. Din strålende evne til at dykke dybt ind i komplekse problemstillinger vil lede dig til løsninger, og vil tilmed imponere dem omkring dig. Hvem sagde, at en Krebs ikke kan være en superhelt på arbejdspladsen?

Venner: 2/5

Sommetider behøver en Krebs at skrælle sit bløde indre væk for at styrke sin skjold. Dine venner kan i dag misforstå dine forsøg på at skabe visse grænser, men ikke desto mindre, fortæller stjernerne at det vil styrke jeres relationer på længere sigt.

Familie: 5/5

I familiehuset venter der ingen overraskelser. En typisk Krebs kan altid regne med at få vedholdende støtte og kærlighed fra familien. Der er forventninger om en idyllisk dag, fyldt med kærlighed og varme i familiens skød.

Succes: 3/5

Grib dagen, elskede Krebs. Din energi, kombineret med dit fokus, vil lede dig til succes. Selvom du ikke måske kan nå toppen lige nu, så husk, selv Mount Everest blev ikke besteget på en dag.

Dagens dyr: Giraf

Tager vi en kigger i dyrenes verden, så er dagens dyr en giraf. Den repræsenterer kreativitet, innovation og evnen til at række ud over det generelle overblik. Tag giraffens ubesværede nå som inspiration at nå til nye højder.

På denne lørdag, den 28. oktober, er det tid til at omfavne din indre Krebs. Husk, er der tale om kærlighed, arbejde, venner eller familie, det er kun stjernerne, der starter ballet – det er dig, der tager styret over dansen.