Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Du har en enorm styrke og beslutsomhed.

Dagens humør:

Dagens humør står i stjernernes navn med en karakter på 4! Du, kære Stenbuk, vil føle en let og ubesværet styrke glide gennem din dag. Lunernes udstråling og Merkurs position trækker i din optimistiske retning. Du har nok lyst til at sende en taknemmelig tanke op til universet for den gode energi, den har til hensigt at skubbe i dit skød. Men husk, når planeternes nye tilpasning får din lykke til at boble, er det op til dig at holde dampen oppe.

Kærlighed

I kærlighedens hede vil du mærke en smule uro, med en karakter på 2. Venus, planeten for kærlighed, skifter spor, og det medfører en tid til refleksion frem for impulsive handlinger. Måske vil hjertets stemme være svær at tyde lige nu, men i stedet for at kæmpe med det ukendte, lad universet gøre sit arbejde. Kærlighed handler også om at give plads og stole på processen, ikk’?

Arbejde

Karrieremæssigt er det en dag med 3.5 i karakter. Mars, som regerer din ambition, bevæger sig i en gunstig retning og bringer troen på egne evner tilbage. Men skynd dig langsomt! Det er vigtigt at moderere dine energier og ikke overstrække dig selv. Lige som med en god kop kaffe, få det bedste ud af denne smagsmagt uden at blive for påvirket.

Venner

Når det kommer til venskaber, scorer du en solid 4. Du vil opdage, at dine relationer er dine spejle. Bedste råd? Vær så autentisk, som du kan være, og lad dem, der elsker den ægte dig, komme tættere. Det er ligesom når man rydder skuffen, man kan ikke finde plads til noget nyt, før man smider det gamle ud.

Familie

På hjemmets front er det en fuld 5’er dag! Månen i dit familiehus reflekterer varme og støtte, hvilket skaber en idealistisk miljø for næring og pleje. Med alle de stjerner, der stråler stærkt for dig, må du være en ret heldig stenbuk, skulle man mene!

Succes

Succesmæssigt kan det føles som et 1-punktsmål. Med Saturn, din herskende planet, der er i retrograd, kan det føles som om du bliver holdt tilbage. Men se det som en skjult velsignelse snarere end en forhindring. Måske er det tid til at vurdere dine mål på ny. Den bjergbestigende stenbuk ved, at vejen til toppen er sjældent en lige linje, ikke?

Dagens dyr

Dagens dyr er den magtfulde Tiger. Ligesom tigeren rummer du en immens styrke og beslutsomhed. Når du sætter dit syn på dit mål, er der ikke noget, der kan stoppe din evige jagt. Brug din indre kraft til din fordel og husk, stor styrke kræver stor forsigtighed.

Husk nu, kære Stenbuk, selvom det er fredag, den 27. oktober, er det stadig din dag. Og husk, der er altid en ny dag i morgen. Universet arbejder efter sin egen takt, og tid er kun en illusion, ikke?