Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger . Stærk, uafhængig og målrettet.

Dagens humør:

Hovedet kan hænge lidt i dag, Løven. Du kender det sikkert; ikke hver dag er fyldt med latter og leg. Vi har måttet gi’ humøret en karakter på bare 2, for i dag nikker du sikkert bekræftende til det gamle idiom om, at “det er ikke altid solskin i Løvens hule”. Men ingen bekymring, selv skyer har en sølvkant.

Kærlighed:

Så lad os tage fat på romantikken. Selvom du måske føler dig blå, stiger kærlighedens flamme og luner dagen op. Kærligheden står med en flot karakter på 4. Med Venus, kærlighedens planet, i dit hjørne, er der ingen tvivl om, at der er masser af kærlighed at give og modtage.

Arbejde:

Arbejdet er lidt halv-gråt i dag. Vi har tildelt det en middel 3’er, for selvom du er dedikeret og hårdtarbejdende, er det som om, stjernerne ikke rigtig står på din side. Det er midt på balancen. Både plusser og minusser er i bakspejlet.

Venner:

På vennefronten står det stærkt! Karakteren tordner op på maks, 5’eren. Dine venner er din klippe, Løven. De støtter dig gennem livets op- og nedture, og gør de grå dage til en dans under regnbuen.

Familie:

Familien skraber bunden på skalaen med en 2’er. Måske er du ude på gymt tynd is derhjemme, eller måske har du bare svært ved at se øje til øje med dem i dag. Ingen alarm, det er en del af livets gang og det løser sig altid.

Succes:

Succes? Måske ikke lige i dag. Karakteren lægger lavt med en 1’er, med en vis følelse af, at det lader til at være op ad bakke. Men frygt ikke, det er først op ad bakke, før det går nedad igen.

Dagens dyr:

Dagens dyr er tigeren. Trods dagens humør, er du stærk, uafhængig og målrettet som en tiger. Du har dit blik fast rettet mod dine mål, og du vil ikke lade lidt turbulens holde dig tilbage. Som tigeren er du modig, og klar til at tackle de udfordringer, der måtte komme på din vej.

Dagen i dag:

Fredag den 27-10 kan føles lidt som en rutsjebanetur. Nogle dele af din dag supplerer på den gode energi, mens andre bringer en lille krølle på halen. Men husk, dybde er det, der skaber personlig vækst, Løven. Husk at sluge den bitre pille, uden at glemme, at du er stærkere end dine udfordringer, præcis som dagens dyr, tigeren.