Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra, defineret af sort og hvid balance. Ideen om op og ned, lyst og mørkt driver dit liv og giver dig din identitet.

Dagens humør:

Dagens humør for krebsen får en flot score på 4 ud af 5. Du er nødt til at løfte blikket og sætte pris på det, du har. Der vil være noget, der får hjertet til at banke, en aura af optimisme vil fyldes omkring dig. Når Venus skinner på dig fra oven, kan humøret ikke andet end at være i top.

Kærlighed:

I kærlighedens univers må vi give dig 3 ud af 5. Du vil opleve en dag, hvor nogle udfordringer kan test din tålmodighed, men dit stabile fundament baseret i kærtegn og ømhed vil hjælpe dig i gennem det.

Arbejde:

På arbejdsmarkedet får du en halv vejs score med 2.5 ud af 5. Jeg kan se, at planeternes stilling indikerer, at du kan komme til at opleve lidt modstand i løbet af din arbejdsdag. Er Saturn ikke en strid karl? Men husk at det er i modstanden, vi vokser og lærer!

Venner:

Dine venner spiller en stor rolle i dag og scoren lander på en solid 4 ud af 5. Dit netværk vil vise sig fra sin bedste side, giv dem et kram. Universets energi fører dig tættere på din omgangskreds.

Familie:

På familiens front ser det rigtig godt ud. Du får de fulde 5 point ud af 5. Du vil mærke en masse kærlighed fra din familie, og det vil booste din energi. Månens placering vil have en positiv påvirkning på dine familierelationer.

Succes:

Succesfronten ligger midt i skalaen med 3 ud af 5. Der vil være nogle udfordringer, men du har det som kræves for at overvinde dem med din naturlige skarpe intelligens og intuitive sans.

Dagens dyr:

Dagens dyr for dig er Zebra. Dette stribede væsen symboliserer harmoni, balance og det modsatte af tilfredsstillelse og utilfredshed. Ganske som de hvide og sorte striber, vil du opleve både tops og bunds i dag. Glem aldrig, at du, nøjagtig ligesom zebraen, har styrken til at overleve i det vilde.

Dagen i dag:

Fredag den 27. oktober vil være en dag fyldt med både udfordringer og overraskelser. Men du, kære krebs, er rustet netop til dette. Ud fra din horoskop kan du se at, du har det der skal til for denne dag, så hvorfor være bekymret? Livet er fuldt af ups and downs, nøjagtig som zebraens striber, men du vil kunne håndtere måtte udfordringer og sejre der kommer din vej, fordi du er, nu ja, DIG. Nu hop ud i det – Verden venter. Kærligheden venter. Du venter… på at komme i gang.