Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Idag, Kære Krebs, bliver din humørkarakter en fyldig 4’er. De kosmiske energier fra både Mars og Venus indikerer et muntert humør og masser af smil. Din positive aura vil være lysstrålende, og dit smil vil virkelig kunne få blomster til at springe ud.

Kærlighed

På kærlighedsfronten går det lidt mere tungt. Her lander du på en karakter 2. Neptun og Uranus slår gnister i din kærlighedshorisont, og det kan skabe små turbulenser i parforholdet. Men husk, det er i modgang, vi virkelig møder os selv. Brug denne dag på at vokse, og vær ikke bange for eventuelle bump på vejen.

Arbejde

I den arbejdsmæssige verden er du en ren ener i dag! Karakteren er prikken over i’et, nemlig en 5’er. Jupiter, planeten for ekspansion og vækst, fylder dit arbejdsliv med produktiv energi. Din motivation og beslutsomhed vil stå sin prøve, og du vil præstere som aldrig før.

Venner

Aaaaav, Krebs… på venskabsfronten skorter det dog gevaldigt. Her kigger vi på en rund nul’er af en karakter. Saturn, den strenge lærer i solsystemet, sætter fokus på de dybere lag i dit venskab og minder dig om at tage hånd om de udfordringer og ubalancer, der måtte være.

Familie

På hjemmefronten ser det bedre ud. 3-tallet dækker over et mildt og varmt familiemiljø, forstærket af vores egen moder jord, Månen. Det kan være en god dag til at knytte tættere bånd til dine pårørende, lave måske en hyggeaften med film og popcorn?

Succes

Omkring succes ser det ekstremt lovende ud! Din karakter i succes er intet mindre end en funklende 5’er! Tilpas dig strømmene fra den sprudlende Merkur, og vent på, at sejrsfrugterne modnes.

Dagens dyr

Dagens dyresymbol er Zebraen – mesteren i balance og harmoni. Denne utrolige skabning viser, at livet ofte handler om at holde balancen midt i en verden af kontraster og modsætninger. Ligesom i naturen, kan du også finde din balance i dagens udfordringer!

Onsdag den 25-10: Kig fremad

Nå, men du må ikke lade denne hårde onsdag komme dig ned, Krebs. Det er vigtigt at huske, at hver dag bringer nye muligheder, nye læreprocesser og nye oplevelser. Der er altid en chance for at vende det hele til noget godt. Så kig frem mod den skønne torsdag den 26-10! Fortsæt med at stræbe efter det bedste, og husk altid: “After rain comes sunshine”. Dagene vil være lysere, jo mere varme du bringer ind i dem.