Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda. Du besidder en rolig, men alligevel udfordrende energi.

Dagens humør:

Dagens humør for Skytten: 3. Du ligger godt i midten på humørskalaen i dag. Du har en nogenlunde god dag på tapetet, men det er hverken euforiens sejrsdag eller tristhedens højborg. Nogle op- og nedture er ventet, men det er en del af hverdagen, ikke sandt?

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, skytten, får du i dag en flot 5’er! Du kan ikke undgå at føle kærlighedens søde, søde pirring. Dette kan være et godt tidspunkt at tage springet, lade følelserne strømme frit og fortælle den specielle person i dit liv, hvordan du virkelig har det. Astrologien peger på et hjerte fuld af kærlighed og lidenskab lige nu. Udtryk dig!

Arbejde:

Arbejdet står godt til i dag, Skytte, med en karakter på 4. Du præstilede idéer vil blive godt modtaget, og du kan finde dig selv blomstrende i kreative eller innovative opgaver. Denne dag gør dig i stand til at udfylde de huller, der har holdt dig tilbage og at tage springet mod succes.

Venner:

Når det kommer til venskaber, får du i dag en bedømmelse på 2, Skytte. Du kan føle en vis følelse af disharmoni mellem dig og dine nærmeste venner. Åben kommunikation og et åbent sind vil gøre underværker. Lad ikke små ting blive til store problemer.

Familie:

Familielivet er ikke på sit højeste i dag, desværre. Med en score på 0, kan du føle en vis grad af afstand fra dine nærmeste. Dog er dette kun midlertidigt, og du får nu chancen for at se problemstillingerne i øjnene og komme styrket ud på den anden side.

Succes:

På succeshemmelighedens skala scorer du en god rund 5’er, kære Skytte! Du er klar til at tage tyren ved hornene, gribe mulighederne og opnå fantastiske resultater. Din energi og selvtillid vil bane vejen for store bedrifter i dag.

Dagens dyr:

Dagens dyr er Pandaen. Pandaerne, ligesom dig, besidder en rolig og målrettet energi, men lader sig ikke træde på fødderne, når det gælder. Deres mod og ro repræsenterer dit indre, hjernen der tænker og hjertet der slår, i harmoni og kontrast hele tiden.

Det er tirsdag, d. 24-10, Skytte, og uanset de udfordringer, du måtte støde på, kan du møde dem med mod og styrke. Kafka sagde engang, “By sticking one’s head out of the grass, one can see a lot.” Sådan er også dit perspektiv. Omfavn dagen, Skytte. Gør denne tirsdag til dit eget mesterværk.