Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Hurtig, farverig og altid på vagt.

Dagens humør: 3/5.

Stemningen ligger på en solid 3’er i dag, kære Fisk. Dagens energi er en blanding af det legesyge og en smule tristhed – lidt som en himmel tyk med skyer, men hvor solen stadig kæmper for at trænge igennem og lege med regndråberne. Med Mars, fyrværkerne i vores solsystem, i dit tegns omvendte hus, vil du opleve et skift i din følelsesmæssige tilstand ved dagslys. At finde balancen er nøglen i dag, så husk at beregne tid til både leg og refleksion.

Kærlighed: 4/5.

Kærligheden er stærk i dag, fisken! Du schwimmer i et ocean af kærlighedende energi, med Venus der sukker søde ord i dit øre fra Himmelen. Det er en dag til romantiske gerninger, ømme smil og dyb konnekthed. Du vil fornemme skæbnens hjerteslag, og observere synkroniteten i selv de mindste lyde i lydkassens koncert.

Arbejde: 1.5/5.

Nogle dage er bare ikke til at bide skeer med, og i dag kan arbejdet føles som et gråt skydække over din oplyste, spirituelle vej. Men, intet regnvejr uden solskin, der bringer regnbuen, og intet arbejdes pres uden karakterbyggende styrke. Husk at sunde dig selv, fisken, i dag er ingen maraton for arbejdet.

Venner: 5/5.

Er det fuglene der synger, eller er det bare dine venskabelige bånd, der spiller deres melodiske symfoni? I dag finder du styrke i dine kammeraters selskab, og din sociale fjer vil virkelig svæve med vinden. Dine venskaber er dit livs blomstrende eng, og i dag er absolut en dag at værdsætte denne gave fra universet.

Familie: 2/5.

Dagens familie energi er som en bølgende flod – nogle gange rolig, andre gange lidt svær at navigere i. Der kan være lidt uro i det hjemlige kosmos, men husk at fra kaos opstår vidunderlige nye galakser. Så lad universets fængslende drama udfolde sig, og huske på, at familien er, hvor hjertets stjerner altid brænder klarest.

Succes: 4/5.

Dagens stjerneformationer peger mod succes i flere aspekter af dit liv, Fisk. Det kan være i form af en længe ventet anerkendelse eller en ny udfordring, du har mestret. Ferden mod succes er et puslespil, og stykkerne begynder at falde på plads. Forsæt på dette kurs og nå dine mål.

Dagens dyr: Zebra.

Hvorfor er Zebraen dagens dyr, tænker du? Ganske enkelt. Zebrastriber er et vidunder af naturen, præcis som dig, Fisk. Zebrastriber er smukke, unikke, og alligevel alle som en, ligesom de forskelligartede sider af dig, der danner et smukt helbillede. Lad Zebrastriberne minde dig om, at det er fællesskabet i differencen, der gør dig unik.

Så trods de forskellige konstellationer og det tumult, dagen kan byde på, er det – helt bogstaveligt – i dag tirsdag den 24. oktober, hvor de håbefulde stråler af solens lys vil formørke ethvert spøgelse skygge med et varmt, drømmere forsikringslys. Må du svømme stærkt, Fisk!