Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens Humør

Humøret i dag får en karakter på 3. Skorpionen har særligt følsomme følehorn ude i dag, og det vil medføre både glæde og udfordringer. Der er noget i luften, der får humøret til at svinge lidt op og ned. Men fortvivl ikke, for vejen frem er altid fuld af bump, det gælder bare om at holde balancen og grine lidt undervejs.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er det en toer-dag. På grund af Månen i Vandmandens tegn, kan det være, du føler dig lidt distanceret i dit forhold til andre. Der opstår nogle misforståelser, men husk at det er normalt. Når alt kommer til alt, er det uundgåeligt i ethvert forhold.

Arbejde

På arbejdet vil du opleve en stigende energi. Her får du karakteren 4. Dagen er fyldt med intensitet og indre fokus på grund af Merkur i dit tegn. Brug denne energi konstruktivt – lav det, der skal laves, og tag ikke noget med hjem. Du har potentialet til at flytte bjerge!

Venner

Dine venskaber blomstrer i dag – her høster du en femmer. Saturns placering i dit tegn styrker dine bånd til gamle venner og hjælper med at skabe nye. Du vil finde, at du er på samme bølgelængde med dem.

Familie

Dagens energi leder til mere introspektion, og her får du karakteren 3. Du måske finde, at du har brug for lidt tid alene fra din familie. Det er okay at tage noget tid for dig selv – bare husk at tage vare på dem, der bekymrer sig om dig.

Succes

På succesfronten skal vi svinge bunden ud med et nul. Måske har du ikke opnået, hvad du havde planlagt, men sådan er livet undertiden. Husk, succes er ikke altid målbart og ofte spørgsmål om perspektiv!

Dagens dyr: Pingvin

Ud fra dagens energi er dagens dyr Pingvin. Pingviner står for tilpasningsevne og overlevelse, nøjagtigt hvad du skal bruge i dag. Nogle pingviner tilpasser sig til de mest ekstreme forhold på jorden, og alligevel går de gennem livet med charme og ynde. Dette er måske noget, du kan lære af, Skorpion?

Søndag den 22. oktober: Selvom dagen kan virke udfordrende, rummer den også en masse potentialer. Ved at være ligesom en pingvin, kan du navigere igennem denne dag med smil på læben og i ubesværet stil. Lad ikke bump på vejen stoppe dig. Husk, livet er en rejse, og du er føreren! Skorpion, du har hvad der skal til, gå ud og erobre verden!