Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Din viljestyrke skinner igennem.

Dagens humør

Humørmæssigt befinder du dig på et solidt sted i dag, Vædderen. Forvent en score på cirka 3 ud af 5. Selvom månen rører ved dit tegn, står den stærkt i opposition til din hersker, Mars, hvilket kan gøre tingene en smule opladte. Invester derfor tid i selvomsorg for at balancere energierne.

Kærlighed

I dag retter stjernerne kursen mod en kærlighedsscore på 2 ud af 5. Din lidenskab er noget afkølet, og Venus i opposition til dit stjernetegn skaber udfordringer. Men husk, modstand skaber også vækst. Brug denne tid til selvrefleksion.

Arbejde

På arbejdsfronten er der godt nyt! Omdrejningspunktet i dit tegn foreslår en entusiastisk score på 4 i dag. Mars, din hersker, sidder solidt i dit tegn og giver dig energi og fokus til at skabe mirakler på arbejdet. Før stort mod tilværelsen!

Venner

Du er en sociale sommerfugl i dag, Vædder, med en venlig score på 5. Med solen og Jupiter der belyser dit venskabshus, sprudler du af positive vibrationer, som dine venner ikke kan andet end at mærke. Spred dit lys!

Familie

Familiefronten får en smerte score på 1. Forskellige planeter i dit hjemmehus skaber konflikter, men det er vigtigt at huske, at vokseværk er en del af livet. Brug denne tid til at styrke familiebåndene.

Succes

På succesfronten får du en score på 4. Du rider på bølgerne af positive vibrationer, så tag nogle chancer og se, hvor universet leder dig hen. I denne periode er du nødt til at fange stjernen, der skinner på himlen.

Dagens Dyr

Dagens dyr er Gorilla, fordi dens viljestyrke og beskyttende instinkter skinner igennem lige som dit eget. Ligegyldigt hvor svær udfordringen er, vil du gøre alt for at beskytte din ‘tribe’, nøjagtigt som en gorilla.

På trods af nogle konflikter i horisonten, Vædder, viser denne lørdag den 21-10 klare tegn på vækst og transformation. Grib dagen med begge hænder og omfavn udfordringerne som en gylden mulighed for vækst. Husk, uden modgang, ingen udvikling. Lev dit bedste liv!