Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør

I dag scorer Stenbukkens humør en solid 3. Selvom det er lørdag, og de fleste nyder en velfortjent pause, har din indre Stenbuk et lille, nagende arbejdsprojekt, der kæmper for opmærksomhed. Men bare rolig, du behøver ikke at tackle det hele nu – lær dine prioriteter at kende og adskil arbejde fra fornøjelse.

Kærlighed

Stenbukkens kærlighedshoroskop skinner sent, men klart. Med en karakter på 5 betyder det, at stenbukkene har en uvurderlig mulighed for at uddybe deres relationer i dag. Måske er det tid til at tage det næste store skridt, eller måske skal du bare tilbringe nogle kvalitetsøjeblikke med din partner.

Arbejde

På arbejdsfronten er der en score på 4. Arbetsuget er bag dig, og selvom du kan føle trangen til at være produktiv, husk at det er weekend. Du har arbejdet hårdt, og du har brug for en pause. Følg din intuition – hvis du virkelig føler behov for at arbejde, skal du gøre det, men hvis du trænger til hvile, skal du ikke tøve med at tage det let.

Venner

Du scorer 2 på venskabskarakteren i dag. Husk at venskaber kræver pleje. Så tag dig tid i dag til at ringe eller SES med en ven, smid en besked, eller måske endda sende en gammeldags håndskrevet note.

Familie

Familien nyder en hel dag med glæde – en fuld karakter på 5! Du har muligheden for at styrke dine forhold, gøre noget specielt sammen, eller måske takle den rollekonflikt, der har boblet under overfladen. Dit fokus på familien vil være frugtbart og positivt.

Succes

Her score du en flot 4, da Stenbukken er kendt for sin beherskelse og hårde arbejde. Selvom det er weekend, har du mulighed for at skabe succes for dig selv, ikke kun på arbejdsfronten, men også i dine personlige anliggender.

Dagens dyr: Elefant

Elefanten er dagens dyr, repræsenterende din styrke og din utrættelige vilje. Ligesom elefanten, der går ufortrødent gennem junglen, din evne til at håndtere enhver situation, ingen udfordring for stor, ingen opgave for lille – det er det, der driver dig fremad.

Lørdag den 21. oktober lød fløjten til starten på en spændende dag for Stenbukken. Husk at nyde lørdagen, og lad ikke mindst hverdagens stress og jag forstyrre din ægte, indre glæde.