Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Stærk, hurtig og respekteret.

Dagens humør

Dagens humør for Løvene får en sværmerisk høj karakter af 4 på skalaen. Med Jupiter i sekstil til dit soltegn, bringer denne lørdag en glød og en livlighed, der viser dig fra din bedste side. Nå, Skal vi følge stjernernes anbefaling og lytte til vore hjerter, hva’? Kom så, Løvene, skab magi med dit brillante humør!

Kærlighed

I kærlighedsarenaen er skalaen sat på 3. Venus og Mars kan være lidt hårde ved os, nå ja, men vi kommer nok helskindet ud på den anden side! Skære igennem rodet, Løve, og gå til stålet. Der ligger et eventyr og venter – måske ikke det mest romantiske, men fuld af passion og intensitet.

Arbejde

Arbejdet i dag får et score på 4, og det er Mars, der sørger for begavelsen. Din dag vil være produktiv, fuld af high-fives og måske en overraskelse eller to. Men husk, selv om solen skinner, så pas på ikke at brænde nasen!

Venner

Når det kommer til venner, er scoren kun 2, det er noget af et mellemspil. Med Saturn i kvadratur er relationerne lidt udfordrende. Ingen vind uden blæst, men husk, det er sammen vi danser bedst. Tilgive og glemme er dagens mantra.

Familie

I familiehjørnet sidder karakteren solidt på 5. Med Venus i trigon kan man forvente masser af romantik og kærlighed derhjemme. Der er noget magisk over et måltid indtaget i fællesskab – særligt hvis det indtages på en lørdag.

Succes

Endelig ruller vi succesbaren op på 4, og dén har vi ene og alene Saturn at takke for. Selvom der måske har været nogle udfordringer på det seneste, begynder tingene at se op. Ingen succes uden sved, men det ser ud til, at dit hårde arbejde begynder at bære frugt.

Dagens dyr

Dagens dyr er den mægtige Leopard. Hvis du har brug for en ekstra dosis sjælesstyrke i dag, kan dualiteten af Leopardens styrke og elegance være det rigtige boost. Leopardens hastighed og styrke er en påmindelse om, at du behøver ikke være den største for at være den stærkeste.

Dagen i dag

Lørdag den 21. oktober har bugtningerne til enhver affære – romantisk, professionel eller familiemæssig – og med støtte fra Stjernetegn.dk venter der dig en fortryllende dag, fuld af muligheder. Ydmyghed og anerkendelse går hånd i hånd, og i stjernernes kraft kan du nå til stjernerne. Hele universet sådan set! Hold tungen lige i munden, og husk at smil – det er den bedste make-up, enhver Løve kan have. God lørdag, kære Løver!