Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant.

Dagens humør: 4/5

Lidt som solskinnet på en solrig forårsdag, er din energi i dag tændt og oplivet, Krebsen. Venus’ indflydelse kan lade dig med en følelse af velvære, en der vil gøre de fleste grå skyer i dit humør forsvinde. Lørdagens energi opmuntrer dig til at søge sjov, så få det bedste ud af det!

Kærlighed: 2/5

Selvom sollys er vidunderligt, kan der være et par mørke skyer på kærlighedens himmel. Måske er det tid til at undersøge de dybere lag af dine relationer. Er der underliggende temaer, der kræver opmærksomhed? En åben og ærlig samtale kan gøre underværker.

Arbejde: 4.5/5

Arbejdsmæssigt tegner denne lørdag sig til at være et kraftcenter, takket være Jupiters position. Du er i din rette element når det kommer til at arbejde hårdt og levere resultater. Din beslutsomhed og tålmodighed vil være nøglefaktorer i din succes.

Venner: 0/5

Venner kan være en kilde til frustration i dag, Krebsen. Jeg vil foreslå, at du holder en lav profil i dag og holder dig til mindre sociale grupper. Nogle gange er det bedste middel mod skuffelser at trække sig tilbage og lade støvet lægge sig.

Familie: 5/5

Det ser ud til, at stjernerne er linet op på din families side i dag. Du vil opleve en bølge af harmoni og kærlighed fra dine nærmeste. Nyd denne tid og husk på værdien af disse unikke forhold.

Succes: 3/5

Stjernerne peger på middelmådig succes på dette område. Du vil måske opleve et par bump på vejen til dine mål. Hold ud, ikke hver dag er en topdag, også selvom du arbejder hårdt.

Dagens dyr: Elefanten

Elefanten repræsenterer dig i dag, Krebsen. Ligesom dette majestætiske væsen, er du fyldt med tålmodighed og visdom. Du farmerer med stor vægt og autoritet, og folk vil se op til dig for din styrke og tålmodighed. Elefantens nøglekvaliteter som fasthed, størrelse og lang levetid er noget, vi alle kunne lære af!

På denne lørdag, den 21-10, tag fat på dagen med optimismens flamme, og lad venlige ord og handlinger være din guide. Og husk, selv når livets skyer trækker sig sammen, er der altid solskin i vente!