Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra.

Dagens humør: 3
I dag, kære Skorpion, kunne dit humør godt fristes til at dale lidt. Orodet i dit tegn bringer både solop- og solnedgange, lyset og skyggerne forenes i en smuk kontrast. En blandet følelse af melankoli og glæde bringer balance og hjælper dig med at lære af alle livets aspekter. Vil du fange regnbuen, må du være villig til at udholde regnen!

Kærlighed: 5
Hold fast, der er fis i fejemøget! I kærlighedens himmel spirer det med rosenrøde skyer. Alt taler for et klassisk eventyr, og som Skorpion har du styrken og modet til at favne det fuldt ud. Nyd denne tid, og opslug alle de dejlige øjeblikke i kærlighedens navn!

Arbejde: 2
På arbejdsfronten ser det lige stramt nok ud, men husk, at modgang altid giver dig chancen for at vise, hvad du er lavet af. Der vil være lidt turbulens og tvivl i luften, men de stærke Skorpioner er kendt for at trives i det udfordrende. Dette kan være en test af din udholdenhed og styrke.

Venner: 4
Selv med alt det bøvl på arbejdet, skal du ikke glemme at værdsætte de venner, der står ved din side. Din sociale score skyder i vejret, og det ser ud til at være en dag fyldt med venligsindede stjerner. Hæng ud med dine venner, de vil være din trøst og styrke igennem denne tid.

Familie: 1
Det kan være svært at undgå lidt uenighed i familiekredsen i dag. Men frygt ikke! Tænk på dette som chancen for at rydde op i gamle uoverensstemmelser og begynde på et rent blad. Det kan være stormfuldt nu, men husk, solen skinner altid efter regnen!

Succes: 3.5
Du vil opleve en middel grad af succes i dag. Der kan være nogle udfordringer på vej, men det skræmmer ikke en stærk Skorpion! Brug de ressourcer, du har, og lad dem være brændstoffet for din succes.

Dagens dyr: Zebra
I dag er du zebraen, der repræsenterer balance og individualitet. Ligegyldigt hvor mange zebraer der er, vil ingen striber være præcis de samme. Sådan er det også for dig, Skorpion – Du ved at balancere lyset og mørket indeni, former du dit unikke jeg.

Onsdag den 18-10 er dagen, hvor du må stå i stormens øje, men aldrig alene. Du vil se både de høje tinder og de dybe dale. Melankolien vil bringe dig styrken til at stå op og se det med friske øjne. Med zebraens balance og individualitet som din ledestjerne, er du klar til at tackle alle dagens udfordringer!