Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla. Din styrke og beskyttelsesnatur shine igennem i dag.

Dagens humør:

Løven, du kan regne med at føle dig energisk og veloplagt i dag – frisk som et frysende vandfald! Der er en insisterende energi omkring dig, hvilket vil løfte dit humør til en 4’er. Det ser ud til, at universet stikker dig et lille glimt af stjernestøv!

Kærlighed:

I kærligheds-kabyrinten kan du forvente nogle forgreninger i dag. Dog er det godt nyt. Dine relationer får en indsprøjtning af ny energi og vitalitet. Du får motivation til at rette op på trådene, der er blev i knuder! Men, er du klar til at springe ud i det? Kærlighedskarakteren for i dag ligger på en solid 3’er.

Arbejde:

Kunne det tænkes, at Saturn lægger lidt pres på dit arbejdsliv i dag? Du vil måske mødes med udfordringer og nogle lidt knudrede udfordringer. Men du er en Løve, og det vil du tackle med stoisk ro. Dit arbejdsliv får en karakter af 2,5.

Venner:

Din sociale cirkel kommer under fordelagtige himmelstrøg, det er nemmere at indgå i harmoniske relationer. Du mærker en solid forbindelse til dine venner, som en familiær binding. Giv din vennecirkel kærlighed og opmærksomhed. Vennekarakteren for i dag er en 4’er.

Familie:

Når det gælder familien, er du i et højdepunkt i dag, Løven. Du opruster de nære relationer og binder familien nærmere. Det er tid for hyggelige stunder og deling af glæde. Familie får fuld hus med en 5’er i dag!

Succes:

Du tackler udfordringer på din vej i dag med en selvsikker attitude, men succes er måske en tung nød at knække i dag. Men bekymre dig ikke, Løve. Sådanne dage er en del af livets galdespil. Tjener næring og lærdom til kommende udfordringer. Karakteren for succes i dag er 3.

Dagens dyr:

I dag er din åndedyr Gorilla! Hvorfor? Fordi ligesom gorillaen vil din indre styrke og evnen til at beskytte dine kære virkelig skinne igennem i dag. Du er både stærk og blid – en kraftfuld kombination!

Tirsdag den 17-10, viser sig at være en dag fyldt med lys og læring for dig, Løve. Nogle dage kan minde os om, at selv de tøffeste kampe giver værdifulde lektioner. I dag er en sådan dag. Husk at selv om skyerne dækker for solen, er den der altid, klar til at skinne igennem!