Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Ilder. Hurtig, smart, social og tilpasningsdygtig.

Dagens humør

Tirsdag skinner frem i dagens horoskop. Dagens humør er sat til en flot 4.5. Er du crateful at være en Krebs, vil du føle dig flot som fjerdriften, hvor alt hvirvler omkring dig i en dans af lykke. Når Månen, dit styrende himmellegeme, er i fuld tiltagende fase, smitter det af på dit humør.

Kærlighed

Kærlighed er i luften, med en vidunderlig score på 4! Venus, kærlighedsgudinden, skinner ned på dig i dag. Hvis du er single, kan det være, at din eneste sande ‘the one’ lurer lige rundt om hjørnet. For dem, der allerede er i et forhold, kan fornyelse og vækst være på vej.

Arbejde

Her skærer vi lidt ned på skalaen med en score på 3. Med Saturn i syvende hus er det et tegn på, at udfordringer kan opstå på arbejdsfronten. Selvom du ikke bør tage den tunge forpligtelse, du har til dit arbejde, let, skal du huske at tilpasse dig og undgå stress!

Venner

Det vil være en god dag at planlægge en hyggelig aften med dine venner. Med en score på 3.5 vil din sociale side komme til syne, så vær parat til at være den sjæl, der holder humøret oppe i din omgangskreds.

Familie

Familiekærlighed scorer topkarakter i dag med en 5’er! Dit hjem, under regeringstid af Månen, er dit hjertes centrum. Din hengivenhed og omsorg for din familie vil skinne igennem. Lag kærligheden på dit folk og sprede glæde i dit hjem!

Succes

Med en score på 4 vil du opnå betydelige resultater i dag. Der er en chance for at få stjerneøjeblikke, når Jupiter stråler ned på dig fra himlens højder.

Dagens dyr

Dagen er under Ilderen’s banner. Ilderen er kendt for sin smidighed og hurtighed, ligesom dig og din evne til at tilpasse og trives i dagens udfordringer.

Nyder tirsdag den 17. oktober. Det er din dag til at skinne. Så gå ud, hold hovedet højt, favn dagen, og husk altid at strø dit smil på vej!