Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger

Dagens humør – 4/5

Guderne smiler til dig i dag, Tyren. Tag en dyb indånding og mærk optimistisk energi suse ind i kroppen! Solskinnet fra Venus og Månens glød presser humøret op på en lækker fire på skalaen. Det er mandag, sikkert, men du kan håndtere hvad som helst med et stort smil på læberne i dag.

Kærlighed – 3.5/5

Kvitter for kærlighed, Tyren! Venus, din hersker, vil påvirke dit kærlighedsliv positivt i dag. Hvis du er i et forhold, så skab balance ved at fokusere på din partners behov. Og for de single hernede, det er tid at lægge mærke til de tegn, universet sender dig. Husk at kærligheden sjældent kører ligeud.

Arbejde – 2/5

Selv om du foretrækker at pukle løs, viser stjernerne i dag, at det kunne være sundt at tage en timeout fra arbejdet. Ja, en solid toer synes kun retfærdig, men ikke opgive Tyren. Har du overvejet, at måske vil en pause lade dig se dit arbejde fra et nyt synspunkt?

Venner – 4/5

Knytte stærke bånd, Tyren! Med Månens indflydelse føler du dig draget mod dine venner, og dit venskab ser ud til at være styrkende. I dag er et godt tidspunkt at ringe op til din gamle ven og genoplive dine forhængte bånd.

Familie – 5/5

Familien kommer først, ikke sandt Tyren? Det ser ud til, at alt er harmonisk på hjemmefronten. Mars’ indflydelse skaber fred og ro i dit hjem og muntert sammenhold i familien. Ikke underligt du scorer topkarakteren her!

Succes – 4/5

Med Månens lys strålende må du forvente, at succesen kommer lettere til dig. Selvom dagens arbejdskarakter er lav, gør en stærk intuition, og en evne til at knytte dybe bånd dig i stand til at opnå dine mål i dag. Du er næsten der, Tyren!

Dagens dyr: Tiger

Hvorfor Tiger? Ligebegavet tyren, tigre er kendte for deres vedholdenhed og styrke. Du bærer deres ånd med dig i dag, klar til at kæmpe for hvad du tror på, og virkelig gribe dagen i dens kerne!

Hvad angår dagen i dag, så er mandag den 16. oktober en dag med høj energi og potentiale. Navnet på spillet er “afbalancering”. Glem ikke at omsætte denne energi til handling, mens du glider igennem dagen med graciøs styrke, lige som en tiger. Tag tid til at slippe tøjlerne og bare være. Med stjernernes støtte bag dig, er dette dit øjeblik at skinne, dejlige Tyren!