Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du stråler af selvsikkerhed og flamboyance.

Dagens humør:

For dig Løve, er dagens humør på 3. Sovende løver må ikke forstyrres – eller? Du kunne godt bruge lidt mere pep, men resten af skoven lader dig sove længe. Vi har alle sammen brug for en dag-off, og det er ikke så ringe endda.

Kærlighed:

Dagens kærlighedskarakter for Løven kommer ind på en solid 4. Din karisma og magnetisme er uimodståelig. Der er gnister i luften og det føles som om du har funnet dit match. Vær dog ikke for uimodståelig – kærlighedskræfter er magtfulde, men sådan er det at være Løve!

Arbejde:

Arbejde står med en 2 i dag. Det kan godt være, at du føler dig lidt som en løve, der stilfærdigt hviler i skovbrynet, men bare rolig. Din tid i spotlyset er lige om hjørnet. Patience er dyden.

Venner:

På vennemeteret skårer du en høj femmer! Din styrke som leder tiltrækker folk, og din loyalitet holder dem tæt. Du er aldrig alene, Løve. Venner vil altid være tæt ved din side.

Familie:

Familien er alt for Løven, og i dag er ingen undtagelse med en karakter på 4. Du passer og plejer dine nærmeste, og der er ingen tvivl om, at du er hjertet i enhver flok.

Succes:

Dagens succesrate er 3, en hård, men fair score for Løven i dag. Du kan have dine øjeblikke af storhed, men nogle dage er du bare en løve, der lounges i skyggen af baobabtræet. Det er OK, Løve. Succes kommer i bølger.

Dagens dyr:

Dagens dyr er Flamingoen. Akkurat som en Flamingo, står du stolt og farvestrålende, ikke bange for at vise dig selv frem. Du er selvsikker, flamboyant og charmerende – en sand Løve blandt fugle.

Dagen i dag, søndag den 15. oktober, bliver uden tvivl en interessant dag. Med skovens øjne på dig, vil Løvens energi være den drivende kraft i dagens forløb. Så selv på en halv-blø dag, kan Løven finde sin brølen. Stå stærkt, stå stolt, og husk at alting kommer til den, der venter.