Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør

Vi starter med at kigge på humøret for Krebsen, som i dag har en solid treer. Venus glider serenely igennem dit sjette hus i rutiner, smider tryllebindende blikke på solnedgangen. Dette fører til en stabil grundtankegang, men vær opmærksom på, at små uventede bump i vejen kan forårsage en anelse irritation.

Kærlighed

På kærlighedsfronten skinner stjernerne unægteligt mere klart i dag. Der er en dejlig følelse af harmoni i luften, og det gyldne skær fra Venus giver et løft i kærlighedsafdelingen. Dit hjerte basker for at vise hengivenhed, og du har lyst til at nærme dig dine tætteste relationer. Lad ikke denne chance gå til spilde. Hjertet slår hurtigere – på godt og ondt – det er en fyrer for krebsens kærlighedsliv!

Arbejde

Åh du gør dit bedste, Krebsen, og vi sætter pris på dine anstrengelser. Desværre sænker Mars i dit tiende hus arbejdsmoralen en smule, og tingene kan føles lidt tungere end normalt. Forestil dig, at du skal vade gennem en tyk tåge – det er ikke umuligt, men det kræver ekstra kræfter. Skru ned for tempoet, smarten, og tag tingene i dit eget tempo.

Venner

På vennernes scenen er det dog en helt anderledes historie! Med Månen arbejdende i dit syvende hus, kan du føle en strøm af næstekærlighed. Du har brug for at føle dig forbundet, og dine venner er mere end klar til at lukke dig ind. I huset til partnerskaber og forbindelser, kan du finde dig selv i det sociale centrum – og du nyder det! Det er en flot femmer herfra.

Familie

Saturn gør det noget trægt på familiefronten i dag, desværre. Udfordringer og misforståelser kan opstå, og du kan finde dig selv i centrum af det hele. Hold hovedet koldt og husk, at stormvejr altid skifter. Det vil lette i morgen.

Succes

Hvis vi taler om succes, blinker Jupiter friskt og veloplagt fra dit niende hus i udvidelse og vækst. Denne kraftfulde planet booster virkelig dit drive og dine ambitioner, så hop på dette stjerneskud! Drøm stort og sæt dine mål højt, for stjernerne bakker dig op. Vi giver en solid 4.5!

Dagens dyr

I dagens udfordringer og uventede krumspring har vi valgt gorillaen som dagens dyr. Stærk, stabil og tryg – præcis som dig, Krebsen. Gorillaen påmindes os om vigtigheden af ​​samvær og stabilitet, selv i vanskelige tider. Find din indre gorilla i dag og husk, at både styrke og blidhed kan eksistere side om side i dig.

Til alle de krebse derude – lørdag d. 14. oktober er en dag med op- og nedture, men med masser af muligheder. Snør støvlerne, smil til verden og nyd livets gavnlige glæder. Sæt pris på hvert øjeblik – det er faktisk meget sjovere den vej! Husk, at du er en gorilla – stærk, stabil og elsket.