Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Wallaby.

Dagens humør
Dagens humørkarakter er 4, sættes op af den energifyldte Gummi-boblen, Mars, der stimulerer dit soltegn, Tvillingen. Du vil opdage, at verden smiler til dig, og du har masser af energi! Hop rundt som en Wallaby, hvis du vil – det vil kun øge din glæde!

Kærlighed
I kærlighedslandskabets bølgegang sætter Kosmos din karakter til 3. Det er ikke noget at skamme sig over, søde Tvilling. Venus spiller din melodi, men hun er lidt langt væk i øjeblikket. Bare rolig, du vil finde en ny kærlighed eller opleve glæden i den gamle om ikke så længe.

Arbejde
På jobbet vil det være en hård dag, men det er også en dag, hvor du vokser. Saturn og Pluto står i opposition til din tegn, og der er udfordringer, der venter. Dagens karakter er 2.5. Brug enhver situation, som en mulighed for at demonstrere din modstandsdygtighed.

Venner
Med venner er altid en fest! Venus er i balance med Mars, det giver energi til sociale aktiviteter. Karakteren er 4 i dag, Tvilling. Ikke den højeste, men det er fordi der altid er plads til forbedring!

Familie
Er der noget bedre end familien? Neppe! En solid 5 er dagens karakter. Det er fordi, Solen, arnestedet for alt liv, sidder i dit femte hus, der regerer kreativitet og børn. Det skal blive en behagelig dag med masser af familieluft.

Succes
Succeshimlen er lidt overskyet, men med en karakter på 3 er der altså stadig chance for at nå nogle af dine mål. Mars, planeten for viljestyrke og beslutsomhed, vil hjælpe dig med at overvinde eventuelle forhindringer, der måtte ligge foran dig.

Dagens dyr
Dagens dyr er Wallaby, et dyr, der repræsenterer hastighed og tilpasning. Det er dine kernekvaliteter i dag. Hop rundt, men sørg for at lande sikkert, på samme måde som Wallaby gør det.

Torsdag den 13. oktober, vil du møde solen med fornyet optimisme. Du er en Wallaby i dag; hurtig, tilpasningsdygtig og klar til dagens udfordringer. Husk, dit smil er din bedste aktiv, brug det rigtigt! Skal vi kaste os over det, Tvilling?