Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gorilla. Dagens stærke følelser kræver din indre styrke.

Dagens humør

Er du Løve, så smil til verden, for dette er torsdag, der skal fejres! Humøret er helt i top på 4, takket være Jupiter, der styrer din femte hus. Du kan forvente, at energierne omkring dig er højlydte og pulserende, som en løves hjerte, men husk, det handler også om, hvordan du formidler disse energier. Så tag dagen i dit eget tempo og lad dit indre lys stråle.

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen, kan der være en lille speedbump på vejen, da Venus og Mars i øjeblikket er i konflikt. Men frygt ej, for med karakteren 3, kan du være sikker på, at hjertets snørklede stier ikke er ufarbare. Kærligheden kræver blot lidt mere tålmodighed og forståelse i dag, Løve. Hvorfor ikke bruge denne lejlighed til at dykke dybere ind i din partners univers?

Arbejde

Under arbejde, er scoren sidenhen 2,5 givet vis. Med Saturn transit i din 6. hus, kan der være en del forstyrrelser og udskydelser. Men frygt ej, løver er kendt for deres beslutsomhed og arbejdsiver. Så tag endelig en dyb indånding, og træd bolden nu og da. En pause fra arbejdet kan helt sikkert hjælpe med at genoplade batterierne.

Venner

På vennedelen, scorer du en solid 4. Dine venner er dine stærkeste allierede i dag. Med Merkur i din 3. hus vil kommunikationen med dine nærmeste flyde let og ubesværet. Del dine erfaringer, tag imod råd, og husk altid at værdsætte fællesskabet.

Familie

Apropos fællesskab, så stråler familiefronten også i dag med en vurdering på 5. Takket være Månens indflydelse i dit 4. hus, vil du i dag opleve ekstraordinær harmoni hjemme. Brug denne tid til at samle dem, du holder af, til et hyggeligt samvær.

Succes

Med hensyn til succes, så lander du på en 3. Neptun og Uranus i konjunktion i dit 10. hus indikerer dybere refleksion over din karrierevej. Der kunne være nogle udfordringer på succesfronten i dag, men husk at alle store ting kræver tid og tålmodighed.

Torsdag den 13., i år 2022, er dit dyr Gorilla. Ikke fordi du grumser, men fordi du har den iboende styrke til at håndtere dagens udfordringer. Denne storladne skabning minder om din styrke og viljestyrke. Brug dem klogt.

Lige præcis denne torsdag, er en dag fyldt med energi og dynamik. Det er den perfekte dag for at tackle de udfordringer, der måtte ligge foran dig og tage skridt for at opnå det, du drømmer om. Så tag en dyb indånding, Løve, og træd ud med storladenhed og styrke som en Gorilla.