Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør

Dagens humørskala for Krebsen ligger solidt på 4. Med Månens rejse gennem dit syvende hus for relationer, er der nogle positive energier, der svømmer rundt, og det vil give dit humør et generelt løft. Du vil føle dig rigtig godt tilpas, og din generelle stemning vil være i top!

Kærlighed

Kærlighedskarakter for dagen ligger på 3. Der kan ventes ganske pæne relationer, men husk at passivitet ikke nødvendigvis fører til gode resultater. Gør en indsats, men undgå at presse tingene. Med din intense øjenkontakt og kreativitet i romantik, vil du være i stand til at opretholde en romantisk atmosfære, som vil være ganske tilfredsstillende.

Arbejde

På arbejdsfronten ligger karakteren på 2.5. Det er måske en udfordrende dag, med nogle bump på vejen, men hold styr på dine ambitioner. Fokusér på det væsentlige og lad ikke distraktioner komme i vejen. Husk, enhver storm er midlertidig. Økonomi og professionelle forhold vil gøre fremskridt, men det kræver en smule tålmodighed.

Venner

Venner får en høj score – 4. Med Mars i dit venskabshus ligger der social aktivitet i luften, og det vil skabe en masse positive vibrationer. Tid brugt med venner vil føre til afslappede, mindeværdige stunder.

Familie

Familiekarakteren i dag er ganske høj, 5. Den nuværende position for Venus baner vej for harmoni og forståelse i familielivet. Hjemmet vil være fyldt med kærlighed, og du vil opleve at dit forhold til dine nærmeste vil blomstre. Måske er det tid til en spontan familieudflugt eller en hyggelig aften hjemme med afslapning, samtale og godt humør?

Succes

Succes på skalaen lander på solidt 3 i dag. Mens Neptune’s position kan skabe udfordringer, vil det også hjælpe dig med at udvikle nye strategier for din succes. Læg an på en positiv tilgang og vent på, at tiden viser, hvad der skal ske.

Dagens dyr

Dyr-tema for dagen er en Koala. Fredelig og afslappet, ligesom en Krebs i dag, symboliserer Koalaen træghed, men også tålmodighed og vedholdenhed. Du vil også være sympatisk og empatisk i dag, ligesom en Koala.

Dagens positive budskab

Endelig er vi nået til torsdag den 13-10. Dagen i dag er fantastisk til at dyrke dine forhold, både de familiære og venskaberne. Med Månen, der bevæger sig gennem dit syvende hus, er der en masse kærlighedsenergi, der venter på at blive frigivet. Husk, selv de mindste gerninger kan skabe store bølger af kærlighed! Lad dit indre lys skinne, og gør dagen til en ekstraordinær etape i dit livs rejse.