Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Hold pause og nyd nuet.

Dagens humør: 4/5

Ssssh! Hører du det? Det er stilheden, der ligger som en dyne over Tvillingernes hjerte i dag. Dagen byder på en indre harmoni og balance, som giver anledning til et styrket humør. Fordi Venus, kærlighedens planet, danser tæt med Neptun, drømmens planet, i dag, er humøret højt, og du vil mærke en let, tilfreds, næsten euforisk følelse. Klappen på skulderen, friskbryggede kaffe eller bare solen gennem ruderne kan løfte dit hjerte.

Kærlighed: 3/5

Kærlighed, hvor du dog driller! Kærligheden vil i dag kunne blande udvikling med virkelig forandring, og det kan være både spændende og nervepirrende på samme tid. Der er afgørende og dramatiske skift i vente, som kan bringe både kærlighed og kaos med sig. Er du klar til at tage imod? Kan du udvise gavmildhed over for din partner uden at miste dig selv i processen?

Arbejde: 2.5/5

Hush, hush! Arbejde kalder, men er du virkelig klar til at svare? Tvillingerne må være ekstra forsigtige i dag, da dunsten af forvirring kan hænge i luften. Saturn, den strenge lærermester, er i konflikt med Uranus, oprørets planet. Det kan føre til udfordringer og måske endda magtkampe på arbejdspladsen. Men husk, at en rolig sindstilstand er nøglen til at overleve dagen.

Venner: 4/5

Venner er livets dessert, ikke sandt? I dag kan du forvente en sød og uforglemmelig oplevelse fra dine venner. Når Merkur, kommunikationsplanet, kommer i kontakt med Jupiter, lykkens planet, er der plads til masser af latter, hygge og sjove stunder.

Familie: 5/5

Familie betyder noget fantastisk for en tvilling. I dag vil du mærke det ekstra stærkt, da månen, vores indre følelsesplanet, vandrer arm i arm med tvillingernes tegn. Denne dag lover ro, harmoni og omsorg i familiens arme. Så smut hjem, giv mor et kram og nyd en rolig aften med dine kære.

Succes: 3/5

Faldgruberne virker mindre skræmmende, når du husker, de er der, rigtigt? Selv om Plutos transformative energi kan bringe usikkerhed omkring succes, er det vigtigt at huske, at det også er en tid for fornyelse og transformation. Hav en tro på dig selv og gør dit bedste. Så skal resultaterne nok komme.

Dagens dyr: Koala

Hvad kan være et bedre ikon for dagen end en rolig og tilfreds koala? Ligesom koalaen, der nyder livet i trækronerne, er du også i en tilstand af indre ro. Tag inspiration fra koalaens livsstil og giv dig selv tid til at stoppe op, tage en dyb indånding og bare være i nuet.

Dagen i dag

Som man siger, “Efter regn kommer solskin”. Det må man sige opsummerer torsdag den 12. oktober for tvillingernes stjernetegn perfekt. Efter en periode med udfordringer byder dagen i dag på en ny dawning af ro, harmoni og balance. Så tvillinger, smil! Pak unødig drama ud af dagen, gør plads til kærlighed og familiehygge. Men husk at holde en pause og simpelthen nyde nuet. Ligesom en koala!