Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin.

Dagens humør: 4

På denne dejlige onsdag i oktober melder humøret sig helt oppe på en solid “4” for Tyren. Det er i særlig grad grundet planeternes position i dit sjette hus. Mars, der traditionelt er din krigsgud, gir dig en følelse af mod og håb. Stol på universet og husk at grine og holde dit positive sind!

Kærlighed: 3

Når det kommer til Amor’s kærlighedslege karakteriseres dagen af en middelmådig “3”. Venus, kærlighedens planet, har måske gemt sig lidt i skyggerne i dag. Og husk, ikke alle dage kan eller bør være fyldt med hjertevarme. Men frygt ej, det er blot et midlertidigt fænomen!

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten er det lidt en blandet landhandel i dag. Du må indstille dig på, at i dag bliver ingen walk in the park. Arbejdsstjernen betegnes med en “2.5”. Merkur står i opposition til dit tegn, hvilket kan skabe udfordringer i kommunikationen på jobbet. Men tag det med ro, gå opgaverne i møde med et åbent sind!

Venner: 4

I vennekredsen derimod er dagens astrologiske vejrberetning gunstig. Dagen får en flot “4”. Venushuset stråler med held i dit elfte hus, som er venskabets hus. Du vil føle dig tættere på dine venner end længe, og de vil også værdsætte dit selskab i dag.

Familie: 5

Familiens kategori scorer højeste karakter, en solid “5”. Din harmoni med Maanen i dit fjerde hus, som repræsenterer hjem og familie, er bemærkelsesværdig i dag. Det er en perfekt dag til at betone fællesskabet og kærligheden hjemme.

Succes: 3

Når det kommer til succes, er det dog en mere beskeden karakter “3”. Saturn kunne godt give dig lidt modstand, men du skal huske, at succes kommer gennem hårde slid. Lad ikke små udfordringer standse dig, lær fra dem.

Når vi kigger på dagens energifelt, kommer Pingvinen til syne. Denne kolde men elskede anti-helt afspejler dig i dag. Du, som pingvinen, optræder stærkt i grupper, ligesom i din venskab og familiecirkel. Dens evne til at trives i hårde vilkår afspejler også din dag på arbejdet.

Som en smuk onsdag den 11. oktober er næsten ved at falde i staver, husk på, at alle dage – uanset hvor udfordrende – har noget at lære os. Vælg timen med hjertet, som Tyren så stolt gør. Uanset hvad planeterne viser, har du din gratis vilje – brug den klogt!