Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør:

Dagens humør står på en solid 4/5 for Krebsen, hvor dagens positivitet opbevares i det naturlige, som en sol der bryder gennem skyerne. Du vil føle en beroligende og komfortabel energi omkring dig, hvilket er takket være Jupiters indflydelse. Din intuition står stærkt i dag, så tag dig tid til at stoppe op og lytte til dit indre jeg.

Kærlighed:

Hjerter vil desværre være lidt mere på prøve i denne tid, og det afspejles med karakteren 2/5. Mars har drillet dit romantiske liv lidt i denne uge, som et smilenden ged i et land fuld af ulve, hvilket kan resultere i en smule konflikt inden for hjemmets fire vægge. Men frygt ej, forelskede Krebs, tage tingene med ro og lad ikke små udfordringer påvirke det, der betyder mest.

Arbejde:

På arbejdsmarkedet er der plads til omstilling til en moderat 3/5. Saturns kræfter vil hjælpe dig med at fokusere mere på, hvad der kræver din opmærksomhed lige nu. Lad ikke distraktioner trække dig væk fra dine mål. Husk at prioritere dine opgaver.

Venner:

Når det kommer til venner, skruer vi op for volumen og lægger en klar 5-tal på bordet! Venus er i en position, der vil gøre dig mere populær i din sociale kreds. De vil strømme til dig for råd eller bare for at tilbringe tid med dig, så gør det bedste ud af det!

Familie:

Hjemmet er dit slot og med en forfriskende karakter af 4/5, er det tid til at hvile på dine våbenskjold – måske med en god bog eller en god film. Du vil opleve en stærk følelse af kærlighed og tilhørsforhold, der kommer fra familien.

Succes:

En solid 3/5 indikerer, at du vil opleve varierende grader af succes i dag. På en skala fra en klap på skuldrene til en ovationsklap, vil din indsats blive anerkendt, men der er stadig plads til forbedring.

Dagens dyr:

Mød dagens dyr, som er intet mindre end Gorillaen, hvilket passer til Krebsens motto. Gorillaen er kendt for deres omsorgsfulde og beskyttende natur, ligesom Krebsen. De går aldrig på kompromis, når det kommer til deres nærmeste og kæreste.

Lørdag den 10. oktober kan sommetider være lidt grå, men lad ikke det slukke din indre ild, kære Krebs. Nyd dagen med vennerne, lad kærligheden svale lidt, og gør dit bedste på arbejdsfronten. Du har alt, hvad du behøver for at gøre en forskel!