Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du stråler af elegance og ynde.

Dagens humør: 4 ud af 5

Smil til verden, kære Krebs! Latter vil følge dig i dag, som humørets søde melodi. Med Venus i din sjette hus og Solen i dit femte, er det en sand dag for at sprede glæde. Du vil dog have øjeblikke, hvor vandets dybder vil trække dig mod eftertænksomhed – så en solid 4 ud af 5 i dagens humør er en god score!

Kærlighed: 3 ud af 5

Det er en blandet pose af nødder i kærlighedens rige i dag. Selvom romantikken hænger i luften, kan Mars i retrograd bringe uforudsete begivenheder, så hold fast i roret. Det bliver lidt af en rutsjebanetur, så her får du en 3’er for kærlighed.

Arbejde: 2.5 ud af 5

I én af de der dage, hvor tingene ikke går helt efter planen, kan din tålmodighed blive testet. Med Saturn i dit tiende hus, vil der være modvind på cykelstien. Men husk, at der intet mørke er uden lys, og ingen arbejdsdag er helt uden succes. Derfor en 2.5 på arbejdsfronten.

Venner: 4 ud af 5

Venskabets sol skinner klart i dag! Dine venner vil være din styrke, dit lyse fyrtårn. Med Merkur i din fjerde himmelske hus, er det en god tid til sociale aktiviteter, en kop kaffe eller en anden hyggelig stund. Så en solid 4’er for venner i dag!

Familie: 5 ud af 5

Familien er stedet, hvor dit hjerte virkelig hviler. Venus styrer i dit fjerde himlens hus og fremhæver forbindelserne til dine kære. Husk, Krebs, hjemmets varme brænder kun så længe der er nogen til at passe på flammen. Familievurderingen står til fulde 5 i dag!

Succes: 3 ud af 5

Succes kommer i små bølger i dag, min Krebs. Jupiter i vandmandens tegn fremmer kreativ tænkning, men postulerer også usikkerheden, som kan få din succes til at svinge. Så en 3’er for succes i dag.

Dagens Dyr: Flamingo

Du er en flamingo i dag! Elegant, balanceret og fyldt med ynde. Ligesom disse eksotiske fugle, bærer du dit følelsesliv med stil svingende mellem livets glæder og sorger.

Her til sidst vil jeg ønske dig en lykkelig fredag, den 6. oktober. Husk at værdsætte de små øjeblikke, for de bygger bro til de store øjeblikke. Vær modig, vær kærlig, og frem for alt, vær dig selv, Krebs.