Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du har en dag med stærk vilje og drømmende ambition.

Dagens humør

Dagens humør for Løven ligger på en 2. Det kan føles som en grå dag, men solen vil bryde igennem, bare rolig! Universet kan teste din tålmodighed i dag, men husk, du er en fighter. Men pas på, Løve, selv om det kan føles som om du skal rive dig igennem temmelig meget i dag, er det nødvendigt at genkende, hvornår du skal tage en pause.

Kærlighed

Når vi taler om kærlighed, skinner stjernerne klart for dig i dag, Løve, med en score på fulde 5! Du stråler af kærlighed og er i stand til at dele både kærlighed og glæde med dem du holder af. Kærlighedens planeter er i din favør.

Arbejde

På arbejdsfronten kan det være mere udfordrende. Med en score på 0, er det hjemmebanen, der skal prioriteres i dag, frem for kontoret. Men fortvivl ikke, Løve. Måske er tiden kommet til at tage fat på de hjemmeprojekter, som du har udsat.

Venner

Vennernes score er en solid 4. Der er agtelse og varme vibrationer i luften, hvilket fører til, at dine venner værdsætter din loyalitet og styrke ekstra meget i dag. Del din visdom og glæde med dem omkring dig.

Familie

Familieforholdene har en 3’er i dag. Du er elsket og påskønnet, selvom kommunikationen kan være lidt træg. Sæt tid af til at knytte bånd med dine nærmeste og nyd det.

Succes

Succesen i dag står på 1.5. Det kan være stramt, men er det ikke altid når livet vil lære os noget? Du har styrken til at overkomme disse udfordringer og vokse.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Ligesom tigeren er Løven drømmende, målrettet og fuld af viljestyrke. Din vilje til at overvinde enhver udfordring, gør dig til noget specielt, og i dag er ingen undtagelse.

I dag; torsdag den 5. oktober, selvom dagen kan have sine udfordringer, husk at dit kærlighedsliv og dit venskab står stærkt. Brug disse gode forbindelser og din indre tiger til at finde styrken til at gøre denne lidt grå dag til en skøn dag. Og husk vie tiden til familien! Så kig op og smag på dagen. Hvem ved, hvad universet bringer lige rundt om hjørnet?