Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en flodhest.

Dagens humør:

For Vægten står dagens humør til en sprudlende 4. Vægten, du er hovedet over hælene i godt humør i dag, og den kommer direkte fra Månen, der sætter sig fast i din sol-skyllet sectort. Så sæt bare det bredeste smil på læben går og gå ud og ryst om med dine fjer!

Kærlighed:

Når det kommer til kærlighed, er det ikke helt slået tilbage. Din score er derfor en 3, men bare rolig! Dette er simpelthen et resultat af planeternes skifte. Tiden er kommet for lidt introspektion og refleksion.

Arbejde:

I arbejdsanliggender vil tingene ikke fungere så smidigt som på underholdningsfronten, her får du en 2.5. Mens Mars forårsager hindringer i dit professionelle liv, husk på det gamle ordsprog: “Hvor der er modstand, er der vækst.” Tro på dig selv, hold øje med målet, og du vil snart se fremskridt.

Venner:

I vennegruppen får du en solid score på 4. Nyd de gode tider med venner, da Venus sender lykkebølger din vej. Venner er vores udvalgte familie, så omfavne dem og lav hukommelser, der vil vare livet ud.

Familie:

Når det kommer til familien også, er det ren sejr til Vægten i dag! Du scorer det perfekte 5. Du har al mulig grund til at fejre. Dit hjem er dit slot, og i dag vil du være omgivet af den [black]<3[/black], varme og kærlighed, du har brug for i dit liv.

Succes:

I spørgsmål om succes er tallene lidt lavere end normalt – en moderat 3. Husk dog at succes ikke altid er et spørgsmål om materielle gevinster. Måske det er tid til at genoverveje, hvad succes betyder for dig.

Dagens dyr

Dagens dyr er flodhesten. Du ville ønske, at du havde en flodhestens tykke hud og robuste holdning i dit liv lige nu. Evnen til at forblive uberørt, selvom du er omgivet af kaos og tumult, er en dyd, alle stræber efter, og du oplever det i fuld mål i dag.

Mandag, den 2. oktober ser ud til at være en dag af blandet pose for dig, Vægten. Fra elsker til familie, fra succes til venskab – hver sektor giver dig noget at tage fat om. Men husk, livet er en rutsjebane og dagen i dag er bare en brøkdel af det. Hold hovedet højt og brystet højt!