Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Puma. Din styrke og tålmodighed kommer til udtryk.

Dagens humør: 3/5

Dagen igennem vil du, Tyren, føle en moderat blanding af følelser. Du vil nemlig opleve både glædens øjeblikke og udfordringerne ved komplicerede situationer. Lunets himmelrige har ikke klarede konturer i dag, men glem ikke, at det nogle gange er gennem de utrygge stunder, at vi lærer mest om os selv.

Kærlighed: 2/5

På kærlighedsfronten er det en bumpet vej for Tyren i dag. Saturns indflydelse kan skabe små spændinger, også selvom det i første omgang kan synes ubetydeligt. Men husk, kærligheden er ikke blot en sejlbåd på en rolig sø. Den bringer også storme, som skal navigeres i gennem. Træk vejret dybt og opret en rolig og sikker havn for din partner.

Arbejde: 4/5

Arbejdet vil derimod flyde let og gnidningsfrit i dag. Du vil være i dit es, Tyren, da Merkur giver dig en skarp sindsro til at løse problemer. Vær dog opmærksom på ikke at køre for hårdt på, solens stråler kan smelte selv den stærkeste ild.

Venner: 5/5

Astrale tegn er most til venner i dag! Venus vil være din hjælper på dette område og sprede harmoni i dine relationer. Hvem ved, du kan endda genforenes med gamle venner, som du længe har savnet. Kunsten at være en god ven bygger først og fremmest på at lytte.

Familie: 5/5

Dagens vigtige aspekt er kraftigere omkring familie. Du vil fornemme en stulle stille og ro, når du er sammen med din familie i dag. Månen vil skabe en følelse af sikkerhed og kærlighed i dit hjems fire vægge. Også her gælder det om at være der for hinanden.

Succes: 3/5

En tydelig succes vil ikke nødvendigvis aftegne sig i dag, men vær tålmodig, Tyren. Dygtighed og flid belønnes altid, men husk, at det er i morgen solen står op. Løb ikke efter succes, men gør hvad du elsker at gøre og succesen vil løbe efter dig.

Dagens dyr: Puma

Hovedegenskaberne ved en puma er dens styrke og udholdenhed, og det er præcis de kvaliteter du, Tyren, skal tage i brug i dag. Således skal du trods modgangen holde hovedet koldt og vurdere situationen med besindighed. Ligesom en puma, der tålmodigt lurer på sit bytte, skal du være tålmodig og nøje overvåge dine omgivelser. Din tid vil komme, Tyren, vær ikke i tvivl.

Denne mandag d. 2 oktober, kan godt byde på lidt rusk i det følelsesmæssige maskineri, men du er stærk, Tyren! Du har værdifulde relationer omkring dig og en viljestyrke, der kan flytte bjerge. På arbejdspladsen trives du, og i dag vil du fornemme sundt sammenhold blandt kollegerne. Husk at hver dag bringer noget nyt, så tag godt imod dagen og mød den med åbent sind.