Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra på grund af din unikke og frie ånd.

Dagens humør: 4/5

Tvillingen, du er i super godt humør i dag! De stjerner blinker på dig og dine positive vibrationer skinner igennem som klart som solens stråler på en varm sommerdag. Din humor skal spredes, så del dit latter med dem omkring dig! Dagens budskab er: “Sommetider ser vi kun skyerne, men vi glemmer solen som altid er bag ved dem.”

Kærlighed: 3/5

I kærlighedens hellige tempel, har du med Venus, kærlighedens gudinde, som guider din vej, stadig noget at forstå. Den sande kærlighed ligger nærmere end du tror, men pas på, for stjernerne siger også at overhaste tingene kan forvirre mere end det gavner. Husk, kærlighed er som en blomst. Hvis du plejer den rigtigt, vil den blomstre.

Arbejde: 2.5/5

På arbejdet, kan det være lidt hæsblæsende, da Merkur, kommunikationens planet, for tiden ligger lavt. Du må kæmpe lidt mere for at nå dine mål. Men husk, du er en tvilling – kraftfuld, snarrådig og fuld af kreativ energi. Brug det til dine fordele på arbejdet.

Venner: 4/5

Venskaber blomstrer som blomster i fuld flor. Du har en evne til at tiltrække folk med dit skarpe sind og lynhurtige humor. Med Mars i din favør, vil din energiske ånd appellere til dine venner. Fortsæt med at være det sjove og kærlige væsen du er!

Familie: 5/5

Ingen kan matche den kærlighed og respekt, du har for din familie. Din stjernes beskyttende natur, kombineret med din indre styrke, gør din familie stolt. I dag, med Jupiter der skinner lys på dig, er din forbindelse med familien stærkere end nogensinde.

Succes: 3/5

Successen kommer og går, husk det. Tvillingen, i disse dage er det lidt op ad bakke på succesrigevejen, men fortvivl ikke. Et træ vokser ikke af luft, men af næring, lys og kærlighed. Tag dette som en fase, og fortsat hold hovedet højt.

Dagens dyr: Zebra

Dagens dyr er Zebraen. Ligesom en Zebra, er du unik og udstråler en individuel frihed, der er smittende. Og ligesom Zebraen, der står stærkt i savannen, står du fast i dine værdier og standpunkter gennem tykt og tyndt. Din styrke ligger i din evne til at kunne værdsætte det unikke i dig selv og alle omkring dig.

Mandag, 02-10:

Selv på en mandag, har du styrken og viljen til at gøre dagen vidunderlig. Det kan være en udfordring, men man kan være sikker på en ting, Tvillingen ved, hvordan man klarer udfordringer. Så hvis noget kommer i din vej i dag, husk: “Du er ikke en dråbe i havet, du er hele oceanet i en dråbe.” Nyd denne smukke dag, Tvillingen.